Niciodată în istoria fotbalului nu a existat o rivalitate mai mare decât cea dintre Messi și Ronaldo. Cei doi au evoluat timp de un deceniu în același campionat, fiind exponenții a două echipe care polarizează lumea fotbalului: Barcelona și Real Madrid. Din superbul lor duel s-au născut recorduri greu de egalat, cei doi motivându-se în permanență unul pe altul pentru a accede pe noi culmi ale succesului.
Starul Barcelonei a câștigat 35 de trofee, are cele mai multe Baloane de Aur din istorie (6) și e văzut de majoritatea specialiștilor cel mai mare din istorie. De partea cealaltă, CR7 a cucerit 28 de trofee, având în palmares și un titlu important cu naționala, Campionatul European. În plus, e cel mai bun marcator din istoria Ligii Campionilor și și-a dovedit valoarea în cele mai puternice trei campionate din lume: Anglia, Spania și Italia.
Într-un interviu pentru Bleacher Report, Lucas Vazquez, fostul coleg al lui CR7 la Real, a fost întrebat despre acest duel fantastic, fiind rugat să își exprime opțiunea în legătură cu cel mai bun jucător din toate timpurile. Având în vedere backgroundul, alegerea părea previzibilă - Ronaldo -, dar atacantul de bandă al formației de pe Bernabeu a preferat să nu facă o nominalizare clară.
Serie A
"Ceva nu e în regulă!". Paolo Maldini, despre consecințele coronavirusului
12/04/2020 LA 20:31
"Cred că lupta se dă între Messi și Ronaldo. Amândoi sunt jucători incredibili, care au scris istorie. Vor trece foarte-foarte mulți ani până când cineva va mai reuși ce au reușit ei", a spus Lucas Vazquez.

Ronaldo, un model incredibil

Dacă în cazul lui Messi vorbim de un talent incredibil, Ronaldo a ajuns la performanțele de excepție prin multă muncă. Probabil, din acest punct de vedere, nu a mai existat un sportiv similar în toată istoria, independent de disciplină. Portughezul a avut mereu o ambiție incredibilă, dorind să demonstreze că e cel mai bun și fiind capabil de orice sacrificiu pentru a-și atinge țelul.
"Am multe amintiri frumoase cu Ronaldo. De exemplu, când i-am dat un assist contra lui PSG, a fost un moment superb, pe care nu îl voi uita. Cristiano e un profesionist incredibil și ne motiva incredibil să îl privim cum se antrenează. Încearcă mereu să dea 100%, chiar și la antrenamente și e un exemplu pentru toți: privindu-l, încercam și noi să dăm totul", a mai spus Vazquez.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Messi și Lewandowski au votat diferit la gala FIFA Best! Alegerile inexplicabile ale argentinianului
ACUM 5 ORE
Fotbal
Gala The Best FIFA Football Awards. Lewandowski, cel mai bun jucător al lumii în 2021
IERI LA 12:22