În drumul spre vestiar, după un joc modest, Cristiano Ronaldo și-a revărsat furia pe telefonul unui fan al lui Everton. Starul de pe Old Trafford a zdrobit telefonul tânărului care îl filma.
Mama fanului de la Everton a postat mai târziu un mesaj pe rețelele de solializare, prin care l-a catalogat pe Ronaldo drept un infractor!

United, adio Liga Campionilor. Ronaldo, dat "dispărut" în meciul cu Everton

Romanian Liga I
Cel mai rapid gol al sezonului în Liga 1 s-a marcat în ultimul meci din play-off
ACUM 8 ORE

"Acești fotbaliști sunt niște infractori. Și Ronaldo este tată!"

"După un meci frumos de fotbal, am ajuns la poliție. Nu îmi vine să cred că spun asta, dar Ronaldo i-a luat telefonul din mână lui Jake și i l-a spart pentru că l-a filmat când a ieșit de pe teren la finalul meciului.
Sunt șocată că un fotbalist profesionist poarte ataca un copil în felul acesta. Dacă cineva are înregistrări cu momentul acesta vă rog să mi le trimiteți. Acești fotbaliști sunt niște infractori. Și Ronaldo este tată. Cum s-ar simți dacă cineva i-ar face acest lucru copilului său?", a fost mesajul mamei.
A apărut și un videoclip cu Ronaldo, coborând aparent mâna dreaptă spre pământ. El este văzut luând contact cu ceea ce pare a fi telefonul unui fan. Manchester United analizează incidentul în care Cristiano Ronaldo a fost implicat.
După eșecul de la Everton, Manchester United este tot mai departe de o calificare în Liga Campionilor. Portarul lui Manchester United, David de Gea, a lansat o tiradă uimitoare împotriva colegilor din atac după acest eșec:
"Nu înscriem, nici măcar nu ne creăm ocazii de a marca. Nu stiu ce să spun, sincer să fiu. Nu suntem suficient de buni, asta e sigur.
Este o rușine din partea noastră, ar fi trebuit să câștigăm acest joc. Va fi foarte greu acum să fim în primele patru."
Fotbal
VAR-ul, sintagma cheie la finalul unui sezon nebun
ACUM 10 ORE
Liga
Cum a "trădat-o" Kylian Mbappe pe Real Madrid! Dezvăluirea făcută azi în Spania
ACUM 12 ORE