Atacantul ajuns la 34 de ani se pregătește în mod continuu, chiar și în vacanța de Crăciun. Portughezul s-a antrenat în sala de forță alături de un alt nume mare din sportul mondial: Novak Djokovic. Cei doi s-au întrecut la proba de sărituri, încercând să vadă care dintre ei are o detentă mai bună.
Cristiano a postat videoclipul pe contul oficial de Twitter, alături de descrierea: "L-am învățat pe Nole cum să sară. A fost o adevărată plăcere să mă antrenez alături de tine, prietene!".
Ligue 1
Soarta lui Pochettino atârnă de un fir de ață. Conducerea lui PSG i-a găsit deja înlocuitor
ACUM CÂTEVA SECUNDE

Ronaldo, gol impresionant de la 2,56 metri

Cristiano a reușit un gol impresionant în ultima partidă din Serie A, pe terenul celor de la Sampdoria, câștigată de Juventus cu 2-1. Superstarul portuhgez a sărit incredibil la o centrare, atingând înălțimea de 2,56 metri în momentul contactului cu mingea. Ronaldo a avut o detentă de 71 de centimetri, echivalentul detentei medii pe care o au jucătorii din NBA.
Cristiano Ronaldo a încheiat anul 2019 cu o înfrângere, chiar în Supercupa Italiei. Formația pregătită de Sarri a pierdut împotriva lui Lazio, 1-3, într-o confruntare desfășurată în Arabia Saudită.
Juventus a încheiat anul pe locul secund în Serie A, la egalitate de puncte cu liderul Inter, care are golaveraj mai bun.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Ligue 1
Reacția lui Pochettino, după ce Messi a refuzat să îi strângă mâna la schimbare. Anunțul făcut
ACUM 30 MINUTE
Liga
Valencia – Real Madrid 1-2 | "Galacticii" lui Ancelotti revin fantastic și sunt lideri în La Liga
ACUM 8 ORE