Campion mondial cu naționala Braziliei în 1994 și 2002, Ronaldo Nazario a vorbit despre posibilele investiții care ar trebui făcute de Florentino Perez la Real Madrid. În ultimele sezoane s-a fostbit atât de mutarea lui Kylian Mbappe pe Bernabeu, cât și de transferul lui Neymar sub comanda lui Zinedine Zidane.
Ronaldo, actual președinte al Real Valladolid, este de părere că Perez ar trebui să scoată din buzunar oricât în schimbul lui Mbappe: "Acum nu e vorba despre cine e mai bun, dar dacă Real Madrid trebuie să facă o mare investiție, atunci trebuie să se gândească la viitorul clubului. Neymar are 28 de ani, iar Mbappe 22. E logic să încerci aducerea lui Mbappe pe Bernabeu", a spus Ronaldo.

"Real Madrid trebuie să-l aducă pe Mbappe" – Ronaldo Nazario

Ligue 1
PSG ar fi dat lovitura care îl poate întoarce pe Mbappe din drum! Anunțul presei din Spania
20/01/2022 LA 06:24
De partea cealaltă, Ronaldo a comentat și pe baza evoluțiilor pe care comaptriotul lui, Neymar, le-a avut în acest sezon: "Neymar trebuie să cucerească titlul UEFA Champions League în finala cu Bayern ca să poată spună că a avut un sezon bun. E adevărat, a jucat foarte bine în ultimele meciuri, mai ales în fazele superioare din Portugalia. A obținut o mulțime de faze de gol, însă i-a lipsit calmul în fața porții. Dacă are noroc și e calm, atunci poate fi omul finalei", a mai spus fostul legendary fotbalist al lui Real Madrid.

Planul lui Real Madrid pentru aducerea lui Mbappe

Real Madrid urmărește ca Mbappe să nu își prelungească înțelegerea cu PSG, care expiră în 2022. Astfel, va fi mult mai ușor să-l aducă pe francez pe Bernabeu în 2021 la un preț rezonabil pentru că parizienii, cu doar un an de contract rămas, nu vor să riște să-l piardă pe gratis 12 luni mai târziu.
Aceeași metodă a fost aplicată pentru a-l aduce pe Hazard pentru 100 de milioane de euro, o sumă sub cota de piață a belgianului la acea vreme, el fiind unul dintre ce mai buni jucători din Premier League. În acest moment, Mbappe a refuzat deja două oferte de prelungire care au fost puse pe masă de PSG.
Liga
Real Madrid, all in pentru Haaland și Mbappe! Suma uriașă pregătită pentru cele două transferuri
17/01/2022 LA 09:03
Ligue 1
PSG, neînvinsă în Ligue 1 de 11 etape! Mbappe a ratat șansa de a aduce victoria la Lyon
09/01/2022 LA 21:42