Cine va câștiga Balonul de Aur 2021? Este deja un subiect care stârnește reacții aproape în fiecare zi în această perioadă.
Printre marii favoriți se numără Robert Lewandowski, Jorginho, Lionel Messi și Karim Benzema. Atacantul de la Real Madrid începe să adune voturi, după ce a avut zilele trecute o altă reușită de excepție, în finala Ligii Națiunilor dintre Franța și Spania (scor 2-1).

Ronaldo votează pentru Karim Benzema la câștigarea Balonului de Aur!

Liga
Isco a bătut deja palma cu viitorul club! Unde va evolua starul lui Real Madrid din ianuarie
ACUM 6 MINUTE
Brazilianul Ronaldo a venit și el azi cu un mesaj de susținere pentru Karim Benzema. "El este candidatul meu", a scris legenda braziliană pe Instagram, postând o fotografie alături de un Benzema încă foarte tânăr. El a continuat: "Este cel mai bun atacant, care a menținut un nivel foarte ridicat timp de zece ani și un mare campion mai presus de toate. Nu credeți?" De două ori câștigător al Balonului de Aur (1997, 2002), Ronaldo are, prin urmare, idei clare despre câștigătorul din 2021, susțin colegii de la Eurosport Franța.
În susținerea atacantului de la Real Madrid a vorbit azi și Jocelyn Gourvennec, antrenorul campioanei Franței, Lille.
Întrebat despre profilul viitorului Balon de Aur și despre oportunitatea ca Karim Benzema să câștige trofeul, Jocelyn Gourvennec a subliniat: "De multe ori, jucătorii care au câștigat titluri au fost încoronați. Doar unul, din câte știu, a câștigat Liga Campionilor și Euro (n.r. cu referire la Jorginho). Karim Benzema a câștigat Liga Națiunilor. Este un jucător excepțional și nu datează de astăzi. Ceea ce a făcut în Liga Națiunilor este la nivelul Balonului de Aur.
El poate face totul și face totul foarte bine. Pentru tineri este interesant să vadă și să observe ce face Karim. Cum aleargă. Să recupereze mingea atunci când echipa sa se apără. Cum se demarcă în faza ofensivă când Franța are mingea. El are ce trebuie pentru a câștiga acest trofeu. Și aș fi foarte fericit să-l obțină. Dar nu votez eu".
Prestigiosul trofeu individual va fi acordat pe 29 noiembrie la Paris.
Fotbal
Fatih Terim, nemulțumit de mai mulți jucători de la Galatasaray! Care este lista "Împăratului"
ACUM 24 MINUTE
Premier League
Primul jucător care va cere transferul de la United, dacă Solskjaer rămâne până în ianuarie
ACUM O ORĂ