Cu trei Ligi ale Campionilor în patru ani, Ronaldo e considerat de mulți cel mai mare jucător din istoria lui Real Madrid. Anul trecut a ales să plece la Juventus, în căutarea unei noi provocări.
Marele obiectiv al portughezului a fost să cucerească Liga Campionilor și în tricoul "Bătrânei Doamne", iar performanța din acest sezon o recomandă pe Juve să spere la fazele finale.
Chiar dacă a câștigat grupa, formația din Torino nu e scutită de emoții în perspectiva optimilor, printre formațiile clasate pe locul secund aflându-se nume mari, precum Real Madrid, Atletico Madrid, Chelsea sau Dortmund.
Premier League
Cât de orgolios e Ronaldo! Rio Ferdinand a dezvăluit ce mesaj a primit, în direct, de la CR7
IERI LA 11:08
Întrebat despre o posibilă confruntare cu fosta echipă încă din optimile Ligii, Ronaldo a spus că ar prefera ca acest meci să aibă loc în finala competiției.
"Real este o echipă extraordinară, dar aș prefera să o întâlnesc mai târziu în competiție. Mi-aș dori o finală Juve - Real", a spus CR7 pentru Sky Sport.

Ronaldo a trecut peste problemele fizice

În ultimele săptămâni, Ronaldo a fost departe de forma obișnuită, Sarri decizând să îl înlocuiască devreme în două partide la rând.
De vină pentru prestațiile mai puține reușite a fost o accidentare la genunchi, însă CR7 a dezvăluit că a trecut peste aceasta și e aproape de forma fizică optimă.
"Mă simt bine. Problemele fizice sunt acum de domeniul trecutului. Am fost timp de patru săptămâni sâcâit de o problemă la genunchi, dar acum sunt ok din punct de vedere fizic. Lucrurile se îmbunătățesc, atât pentru Juventus, cât și pentru mine personal. Jucăm din ce în ce mai bine și avem foarte multă încredere", a mai punctat lusitanul.
Liga Campionilor UEFA
De ce a fost schimbat Ronaldo în meciul cu Young Boys! Justificările lui Solskjaer
IERI LA 20:32
Liga Campionilor UEFA
Un nou record pentru Cristiano Ronaldo în meciul cu Young Boys! Ce performanță a reușit
IERI LA 17:12