Cu trei Ligi ale Campionilor în patru ani, Ronaldo e considerat de mulți cel mai mare jucător din istoria lui Real Madrid. Anul trecut a ales să plece la Juventus, în căutarea unei noi provocări.
Marele obiectiv al portughezului a fost să cucerească Liga Campionilor și în tricoul "Bătrânei Doamne", iar performanța din acest sezon o recomandă pe Juve să spere la fazele finale.
Chiar dacă a câștigat grupa, formația din Torino nu e scutită de emoții în perspectiva optimilor, printre formațiile clasate pe locul secund aflându-se nume mari, precum Real Madrid, Atletico Madrid, Chelsea sau Dortmund.
Premier League
Ronaldo, scos din sărite de doi coechipieri de la United! Pe cine e supărat, după ultimul meci
IERI LA 07:29
Întrebat despre o posibilă confruntare cu fosta echipă încă din optimile Ligii, Ronaldo a spus că ar prefera ca acest meci să aibă loc în finala competiției.
"Real este o echipă extraordinară, dar aș prefera să o întâlnesc mai târziu în competiție. Mi-aș dori o finală Juve - Real", a spus CR7 pentru Sky Sport.

Ronaldo a trecut peste problemele fizice

În ultimele săptămâni, Ronaldo a fost departe de forma obișnuită, Sarri decizând să îl înlocuiască devreme în două partide la rând.
De vină pentru prestațiile mai puține reușite a fost o accidentare la genunchi, însă CR7 a dezvăluit că a trecut peste aceasta și e aproape de forma fizică optimă.
"Mă simt bine. Problemele fizice sunt acum de domeniul trecutului. Am fost timp de patru săptămâni sâcâit de o problemă la genunchi, dar acum sunt ok din punct de vedere fizic. Lucrurile se îmbunătățesc, atât pentru Juventus, cât și pentru mine personal. Jucăm din ce în ce mai bine și avem foarte multă încredere", a mai punctat lusitanul.
Premier League
4 antrenori pe lista scurtă a lui Manchester United! Cine i-ar putea lua locul lui Ralf Rangnick
24/01/2022 LA 11:52
Premier League
Un fost mare fotbalist, dezvăluiri inedite despre Ronaldo: "Ne era rușine să încercăm ce făcea el"
21/01/2022 LA 12:06