Golgheter all-time al echipei, Rooney a impresionat mereu în primul rând prin determinarea fantastică. Fie că era un duel cu Southampton, fie că United juca o finală de Champions League, fostul mare atacant alerga din primul până în ultimul minut, fără a face rabat de la efort.
Din păcate, jucătorii actuali ai lui Solskjaer sunt la "ani lumină" de o asemenea atitudine, iar asta se vede în rezultate. Deși United are un lot comparabil cu Liverpool, spre exemplu, diferența dintre jocul celor două echipe e una uriașă. Mulți pun asta și în cârca managerului, Solskjaer neputând fi vreodată comparat cu Jurgen Klopp, dar Wayne Rooney crede că mai degrabă atitudinea fotbaliștilor e de vină pentru criza pe care o traversează acum clubul pentru care a scris istorie. Astfel se explică eșecul de duminică, cea mai umilitoare înfrângere din istorie a lui United, pe teren propriu, contra rivalei.
"Jucătorii ar trebui să se uite în oglindă. E foarte ușor să aruncăm totul în vina managerului, dar uităm că sunt fotbaliști plătiți cu sume uriașe să își facă treaba. Și nu cred că și-o fac suficient de bine. E o mare responsabilitate pe umerii lor. Sunt fotbaliști world-class, dar trebuie să înțeleagă că Manchester United are nevoie de mai mult decât oferă ei. Vreau să îi văd că suferă atunci când echipa pierde un meci. E o presiune mare la club, sunt cerințe uriașe, dar nu văd determinare în rândul jucătorilor. Nu îi văd alergând după orice minge, unii dintre ei nu sunt dispuși să se apere, să pună totul la bătaie pentru ca echipa să performeze. Este ceva inacceptabil. Aici nu mai e vina managerului, cred eu", a spus Rooney, citat de Daily Mail.
Cupa Mondială FIFA
Xavi a dezvăluit cine l-a impresionat în Qatar! Marele rival amintit și ce a spus despre Messi
28/11/2022 LA 17:09
CITEȘTE ȘI:
SUPER-ATACANTUL PROMIS DE LAPORTA LUI XAVI PENTRU A SEMNA CU BARCELONA

Rooney, întrebat despre viitorul lui Solskjaer la United

Întrebat dacă Solskjaer este omul potrivit pentru a o scoate pe United din criză, Rooney a fost diplomat și s-a ferit să dea un răspuns categoric.
"Sunt oameni pregătiți în conducerea lui United. Sunt sigur că au un plan bine pus la punct pentru a scoate echipa din criză în viitorul apropiat. Fie că e un proiect cu Solskjaer pe bancă sau fără el", a explicat Ronney.
United este pe locul 7 în Premier League, la 8 puncte de liderul Chelsea, iar visul numit titlu e încheiat din nou foarte devreme, în acest sezon. Nu doar diferența față de formația lui Tuchel e de vină, ci și faptul că în cursa pentru supremație în Anglia se află alte două formații care sunt la alt nivel față de "diavoli", City și Liverpool. În plus, United a avut un program foarte ușor până acum, în următoarea lună urmând a întâlni aproape exclusiv adversari de calibru: Spurs, City, Chelsea și Arsenal.
Tottenham - Manchester United se joacă sâmbătă, de la 19:30, și va putea fi urmărit în direct pe Eurosport.
https://i.eurosport.com/2021/10/25/3243246.jpg
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Premier League
Scouterii lui Liverpool, pe urmele unui star de la Cupa Mondială! Klopp, mare fan al fotbalistului
28/11/2022 LA 14:38
Cupa Mondială FIFA
Xavi, cu ochii pe duelul Spania - Germania de la Cupa Mondială! Ce fotbalist va urmări cu atenție
27/11/2022 LA 12:08