Caz fără precedent în Rusia, acolo unde Rostov a fost obligată să evolueze, în ciuda faptului că trece printr-o situație foarte grea. 6 jucători au fost depistați pozitiv cu COVID-19, iar 42 de fotbaliști de la primele două echipe ale clubului au fost opriți acasă, în carantină. În ciuda acestor lucruri, Federația de la Moscova a obligat echipa din Rostov să joace.
Ca atare, în deplasarea de la Sochi, Rostov a mers cu echipa sub 17 ani, iar înfrângerea era extrem de previzibilă. În fața unor copii, adversarii nu au avut milă, impunându-se cu 10-1. În ciuda proporțiilor scorului, omul meciului a fost desemnat, aproape incredibil, Denis Popov, goalkeeperul lui Rostov. În ciuda celor 10 goluri încasate, acesta a făcut un meci cu adevărat mare. A reușit 15 parade salvatoare, record all-time în prima ligă rusă, apărând totodată și un penalty.
"Denis Popov a avut o prestație care a tăiat răsuflarea, reaușit un record all-time de parade pentru campionatul Rusiei. A fost declarat omul meciului, cum era și firesc", se arată într-un comunicat al lui Rostov, care își exprimă totodată dezamăgirea față de Liga Rusă, care nu a acceptat amânarea partidei.
World Cup Qualification CONMEBOL
Imagini groaznice în Ecuador-Brazilia! Cunha, făcut KO de o intrare criminală a portarului advers
ACUM 6 ORE
Pe lângă performanța portarului Popov, Rostov a mai bifat un record cu ocazia partidei contra lui PFC Sochi. Roman Romanov, cel care a înscris golul de onoare, a devenit la 17 ani cel mai tânăr marcator din istoria clubului, în campionat. El a intrat și în top 3 cei mai tineri marcatori din istoria campionatului Rusiei.
https://i.eurosport.com/2020/06/18/2835076.jpg
Liga
Stadionul Barcelonei și-ar putea schimba denumirea! Catalanii, gata să accepte din motive financiare
ACUM 7 ORE
Bundesliga
Ce atacant din Premier League urmărește cu atenție Erling Haaland? "E cel mai bun din lume la asta"
ACUM 10 ORE