Franța a fost a doua țară din Europa care a anunțat că sezonul nu va mai fi reluat, ci încheiat conform clasamentului din momentul în care fotbalul a fost oprit de pandemie.
Decizia luată de Federația Franceză a venit în urma măsurilor autorităților franceze, cele care au interzis competițiile sportive până în luna august. Un rol important l-a avut Ministrul Sportului din această țară, Roxana Mărăcineanu.

Anunțul făcut de Roxana Mărăcineanu

Ligue 1
Dorit acum câteva luni de Rapid, a semnat cu campioana Franței
ACUM 32 MINUTE
Deși Ligue 1 nu va mai fi reluat chiar dacă în Anglia, Spania sau Italia se pregătește de zor reluarea competiției iar în Germania deja a avut loc, Roxana Mărăcineanu a dezvăluit într-un interviu pentru L'Alsace că atunci când fotbalul va reveni, fanii vor putea să intre pe arene!
Dorința mea este de a oferi tuturor posibilitatea să privească sportul preferat, să fie suporteri pe stadioane, chiar dacă la început cu un număr limitat de oameni. De ce nu de la sfârșitul lunii iulie dacă e posibil?
Mă uit la meciuri fără suporteri care au loc acum și aș prefera să văd grupuri restrânse de suporteri implicate astfel încât toată lumea să se bucure de spectacolul sportiv. Obiectivul meu este ca sportul să revină în condiții corecte, cu suporteri pe stadion, cel mai notabil fiind fotbalul. Iar acest lucru să se întâmple în august
Cum sezonul 2019/2020 nu va mai fi reluat, Ligue 1 o va lua de la capăt cu sezonul următor în luna august, după ce echipele vor putea și să revină la antrenamente pentru presezon.

You Say We Play

Credit imagine: Eurosport

Romanian Liga I
Dinamo "respiră" după transferul lui Sorescu! Cum va folosi banii încasați
ACUM O ORĂ
Cupa Mondială FIFA
FIFA a pus în vânzare biletele pentru Cupa Mondială 2022! Cât costă un bilet la marea finală
ACUM 2 ORE