Franța a fost a doua țară din Europa care a anunțat că sezonul nu va mai fi reluat, ci încheiat conform clasamentului din momentul în care fotbalul a fost oprit de pandemie.
Decizia luată de Federația Franceză a venit în urma măsurilor autorităților franceze, cele care au interzis competițiile sportive până în luna august. Un rol important l-a avut Ministrul Sportului din această țară, Roxana Mărăcineanu.

Anunțul făcut de Roxana Mărăcineanu

Liga Campionilor UEFA
"PSG cu Messi, o echipă mai slabă!" Starurile lui Pochettino, făcute praf după debutul slab din UCL
ACUM 8 MINUTE
Deși Ligue 1 nu va mai fi reluat chiar dacă în Anglia, Spania sau Italia se pregătește de zor reluarea competiției iar în Germania deja a avut loc, Roxana Mărăcineanu a dezvăluit într-un interviu pentru L'Alsace că atunci când fotbalul va reveni, fanii vor putea să intre pe arene!
Dorința mea este de a oferi tuturor posibilitatea să privească sportul preferat, să fie suporteri pe stadioane, chiar dacă la început cu un număr limitat de oameni. De ce nu de la sfârșitul lunii iulie dacă e posibil?
Mă uit la meciuri fără suporteri care au loc acum și aș prefera să văd grupuri restrânse de suporteri implicate astfel încât toată lumea să se bucure de spectacolul sportiv. Obiectivul meu este ca sportul să revină în condiții corecte, cu suporteri pe stadion, cel mai notabil fiind fotbalul. Iar acest lucru să se întâmple în august
Cum sezonul 2019/2020 nu va mai fi reluat, Ligue 1 o va lua de la capăt cu sezonul următor în luna august, după ce echipele vor putea și să revină la antrenamente pentru presezon.

You Say We Play

Credit imagine: Eurosport

Romanian Liga I
Verdict în cazul lui Denis Alibec! Cât va lipsi jucătorul lui CFR Cluj
ACUM 19 MINUTE
Liga Campionilor UEFA
Jurgen Klopp, după victoria în fața lui AC Milan: "Ne-a luat valul la un moment dat"
ACUM O ORĂ