Arbitrul român Sebastian Colțescu este acuzat din toate părțile după ce a folosit un termen rasist pentru a se referi la unul dintre asistenții turcilor la meciul din grupele UEFA Champions League dintre dintre PSG și Istanbul Basaksehir, de marți seară.
Președintele Turciei, Erdogan, a condamnat cu vehemență gestul arbitrului român printr-un mesaj postat rețelele de socializare, ministrul Sportului de la Istanbul a vorbit despre o "crimă", iar din România, FRF, ministrul Sportului și Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării au criticat la rândul lor comportamentul lui Colțescu. Guvernul francez a oferit și el o reacție promptă, prin vocea ministrului Sportului.
Liga Campionilor UEFA
Ancelotti a intrat în istoria Champions League! Ce a realizat italianul după finala de la Paris
ACUM 6 ORE

Mărăcineanu, despre cazul Colțescu: "Rasism ordinar"

Roxana Mărăcineanu (45 de ani), sportivă de origine română devenită prima campioană mondială a natației din Franța, și-a făcut cunoscută poziția printr-o postare pe Twitter. "În această seară, sportivii au luat o decizie istorică în faţa unei atitudini pe care au considerat-o inacceptabilă. O expresie a unui rasism ordinar. Aşteptăm rezultatele anchetei, dar nu pot decât să salut simbolismul puternic al gestului lor şi solidaritatea lor", a scris ministrul Sportului din Franța, citată de "Adevărul".
Roxana Mărăcineanu a fost numită ministru al Sportului în Franța în septembrie 2018. Deciziile sale de a suspenda total activitatea competițională sportivă și în special Ligue 1 la izbucnirea pandemiei de coronavirus a fost aspru contestată.
Liga Campionilor UEFA
Thibaut Courtois, reacție genială după ce a închis poarta lui Real Madrid în finala Champions League
ACUM 7 ORE
Liga Campionilor UEFA
Reacții în lanț în lumea fotbalului, după anularea golului marcat de Benzema în finala UCL
ACUM 8 ORE