Ianis Hagi şi Steven Gerrard au făcut istorie pentru Rangers, aducând titlul pe Ibrox după o perioadă în care Celtic s-a impus de 9 ori consecutiv. Performanţa e cu atât mai mare cu cât trupa lui Stevie G e neînvinsă şi şi-a adjudecat matematic campionatul de la începutul lui martie.
Al 55-lea titlu din istoria grupării a fost celebrat cum se cuvine, iar majoritatea oamenilor de fotbal din Anglia au salutat performanţa, în contextul în care un fotbalist care a marcat istoria Premier League, Gerrard, se află la cârma lui Rangers. Printre cei care au trimis un mesaj de felicitare nu s-a numărat, însă, şi Roy Keane. Nu din cauza rivalităţii United - Liverpool, ci pentru că fostul mare mijlocaş a evolua un sezon, la încheierea carierei, pentru Celtic.
Întrebat în studioul Sky Sports dacă are vreun mesaj de gratitudine la adrsa noii campioane, Roy a avut un răspuns care a devenit viral.
MLS
#VOCE Vedetele care au trecut prin MLS! O călătorie peste ocean într-un fotbal diferit
ACUM 11 ORE
"Roy, vreun cuvânt de felicitare pentru Rangers?", a fost întrebarea moderatorului, iar reacţia fostului închizător a fost extrem de promptă.
"Pentru Rangers? Nu! Ascultați ce vă spun, a fost un sezon dificil pentru Celtic, dar clubul o să-și revină în sezonul viitor. Așa se întâmplă la toate cluburile mari", a spus Roy Keane, pentru Sky Sports.

Gerrard, cuvinte mari la adresa jucătorilor lui Rangers

Steven Gerrard și-a lăudat la scenă deschisă jucătorii, după ce Rangers a câștigat primul titlu în Scoția după o așteptare de 10 ani.
Managerul trupei de pe Ibrox a spus că antrenează un grup format din "tineri neînfricați, calmi și cu capul pe umeri".
"În primii ani trebuie să recunosc că m-am bazat pe unii jucători, am avut nevoie de timp pentru a crea o echipă.
Acum vedeta este echipa, nu există niciun egoist, toți se pun în slujba celorlalți. Este un spirit fantastic. Credeam că vom fi mai crispați odată cu trecerea timpului, pentru că ne lipsea experiența. Dar ce am reușit arată forța acestui grup. Am niște tineri neînfricați și niște tipi calmi și cu capul pe umeri. De acum, vrem mai mult și vom realiza mai mult", a spus Steven Gerrard, după ce Rangers a câștigat matematic titlul în Scoția.
Este primul titlu din cariera lui Gerrard, care a visat mereu să câştige campionatul în Anglia, ca jucător, în tricoul lui Liverpool. Nu s-a întâmplat aşa, însă mai mult ca sigur că Stevie G va avea oportunitatea să se lupte pentru titlu în cel mai puternic campionat al lumii. Klopp nu pare dispus să mai rămână la echipa de pe Anfield din 2022, iar numele căpitanului legendar e cel mai vehiculat pentru înlocuirea germanului.
Premier League
Klopp a găsit soluția ideală dacă îl ratează pe Bellingham! Jucătorul pe care îl vrea pe Anfield
04/10/2022 LA 17:17
Fotbal
Jurgen Klopp uimit de argumentul lui Perez în privința Superligii. "Pentru a îmbunătăți fotbalul?"
04/10/2022 LA 06:46