Cu 3 victorii pe Etihad în ultimele 4 meciuri directe, United spera ca partida cu City să fie un nou început. Fără Ronaldo, accidentat, băieții lui Rangnick au rezistat o repriză, dar partea secundă ne-a arătat o formație lipsită de ambiție, care nu are față de un loc de UCL în cel mai important campionat din lume.
Roy Keane, legendarul căpitan al "diavolilor" s-a declarat extrem de dezamăgit de atitudinea fotbaliștilor și nu s-a ferit să folosească mai multe cuvinte grele pentru a descrice cum s-au comportat, pe teren, contra campioanei.
"5 sau 6 jucători nu ar trebui să mai joace pentru United vreodată. Ar trebui toți să își lase egoul la ușă, înainte să intre în vestiar. Cel mai grav lucru pe care poți să îl spui despre United e că fotbaliștii se predau. Așa ceva e de neiertat. Nu mai au unde să se ascundă. Poți să pierzi un meci, dar să vezi jucători care nu se mai repliază, care nu aleargă, e inacceptabil. Au aruncat prosopul și asta e o rușine pentru club. Sunt atât de în spate față de marile echipe și nu ai nici măcar onoare", a spus Roy Keane la Sky Sports.
Premier League
Christian Eriksen ar vrea să joace din nou în Champions League! Ce a spus despre viitorul său
ACUM 3 MINUTE
CITEȘTE ȘI:
ROY KEANE NU CREDE ÎN ACCIDENTAREA LUI CRISTIANO RONALDO! "MI SE PARE CIUDAT CE SPUNE RANGNICK"

Roy Keane: "Unide s-a predat cu City! Rușine"

Întrebat care sunt jucătorii care l-au dezamăgit cel mai mult, Roy Keane nu s-a ferit să îi nominalizeze. Atitudinea lor a fost una rușinoasă, în contextul în care City nici măcar nu a apăsat prea mult pedala de accelerație. Pur și simplu a fost o luptă între "bărbați" vs "copii", crede fostul închizător.
"M-a frustrat să văd acest meci. Oricine poate greși, greșelile se iartă, dar nu pot ierta atitudinea, să nu alergi, să nu îți mai pese. Câțiva băieți de la mijloc, Aaron (n.r. Wan-Bissaka), Fred, Marcus (n.r. Rashford)...pot continua să enumăr cine m-a dezamăgit prin atitudine. Și totul în condițiile în care City nici măcar nu a jucat la potențial maxim. Nici nu au avut nevoie, United s-a predat. Rusine!", a mai spus fostul căpitan al "diavolilor".
United a coborât pe locul 5, după înfrângerea din această etapă, iar șansele pentru un loc de Champions League sunt minime. Arsenal, care a urcat pe 4 după victoria de la Watford, are 3 meciuri mai puțin disputate față de trupa lui Rangnick.
Scottish Premiership
Ianis Hagi, dezvăluiri dure despre cea mai grea perioadă a carierei! "Nu-mi mai simțeam genunchiul"
ACUM 39 MINUTE
Premier League
Van Dijk și Salah nu joacă împotriva lui Southampton. Ultimele vești despre starea celor doi
ACUM 42 MINUTE