De MARIAN URSESCU
Antonio Rudiger a decis să o părăsescă pe campioana Europei la finalul actualului sezon, dar nu știe echipa pe care o va alege. Lui Rudiger îi expiră contractual cu Chelsea în acesată vară și va pleca din postura de jucător liber.
În vârstă de 29 de ani, Rudiger a fost unul dintre cei mai buni jucători ai lui Chelsea în ultimul an și jumătate. A avut o contribuție majoră la câștigarea de către londonezi a Ligii Campionilor sezonul trecut.
Premier League
Pep Guardiola i-a mulțumit lui Liverpool pentru felul în care a jucat în acest sezon
IERI LA 06:42
Până când patronul Roman Abramovici a anunțat că va renunța la Chelsea, clubul și neamțul Rudiger nu ajunseseră la un accord privind prelungirea contractului. Chelsea i-a făcut o ofertă în august, anul trecut, dar aceasta nu a fost acceptată. Rudiger este unul dintre cei mai prost plătiți jucători de pe Stamford Bridge, cu 90.000 de lire sterline pe săptămână.
Adică aproape de patru ori mai puțin decât belgianul Romelu Lukaku, adus de la Inter Milano pentru un salariu de 340.000 de lire sterline săptămânal.

Dorit de Real, Barca, PSG, Juve și Bayern

Chelsea și Rudiger au fost foarte aproape de o înțelegere în privința prelungirii. Neamțului i se oferiseră 230.000 de lire sterline pe săptămână, sumă cu care urma să devină cel mai bine plătit fundaș din istoria clubului.
Au fost însă și oferte mai bune primite de stâlpul apărării lui Chelsea. Real Madrid, Barcelona, ​​Paris Saint Germain, Juventus și Bayern Munchen sunt dispuse să ofere un salariu de 290.000 de lire sterline săptămânal. Manchester United este, de asemenea, interesată. Rudiger a fost interesat să continue sub comanda lui Tomas Tuchel, dar de când Abramovici a plecat, nimeni nu mai e dispus să rămână pe Stamford Bridge.
Asta pentru că nu există nicio garanție privind stabilitatea clubului.
Premier League
"El este Mbappe, Salah al nostru!" Thomas Tuchel l-a identificat pe jucătorul cheie al lui Chelsea
20/05/2022 LA 06:40
Premier League
Chelsea a uitat repede de Rudiger și Christensen! Ofertă de 70 de milioane de € pentru un fundaș
19/05/2022 LA 15:42