Potrivit Gazzetta dello Sport, fundașul "Bătrânei Doamne" a fost depistat cu virusul COVID-19 fără a prezenta simptome evidente. Acesta nu s-a gândit vreo clipă serios că ar putea să aibă coronavirus, dar le-a spus, ca fapt divers, medicilor clubului că a simțit că ar putea avea temperatură.
Imediat, doctorii au decis să îl supună unui test, având în vedere cât de afectat e nordul Italiei de acest virus. Testul a fost pozitiv și, din fericire, relaționarea lui Rugani cu alte persoane a fost stopată destul de devreme. El se află acum în carantină la hotelul care deservește baza de pregătire a echipei și va rămâne astfel timp de două săptămâni. Apărătorul se simte bine și a transmis și un mesaj în acest sens, pe Twitter.

Ce se întâmplă cu Juve

Liga
Un fost jucător al Barcelonei, declarații sincere: "Nu-mi păsa că eram rezervă! Am devenit milionar"
ACUM 25 MINUTE
Ronaldo este în carantină, la Madeira, după ce a primit acceptul clubului să meargă după partida cu Inter să își viziteze mama. Aceasta a suferit un AVC săptămâna trecută, dar din fericire e în afara oricărui pericol.
Ceilalți jucători torinezi au fost și ei testați, după ce s-a descoperit că Rugani are coronavirus și se află în carantină de asemenea. Fie la casele personale, fie la hoteluri.
De menționat că Bernadeschi, care probabil a interacționat mai mult cu Rugani, a decis să intre în carantină departe de familie, pentru a nu risca să îi îmbolnăvească pe cei apropiați.
În cel mai bun caz, "Bătrâna Doamnă" se va reuni pe 25 martie, dar e greu de crezut că bianconerii vor putea fi apți pentru weekendul 4-5 aprilie, când ar trebui să se reia Serie A.
Partida cu Lyon, din Champions League, va fi anulată, UEFA urmând să facă anunțul oficial în următoarele ore. De altfel, atât Liga Campionilor, cât și Europa League vor fi suspendate din cauza COVID-19.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Rădoi și Chiricheș nu au votat cu Lewandowski! Pe cine au preferat românii la Gala FIFA Best
ACUM O ORĂ
Premier League
Newcastle vrea să mai dea o lovitură! Cine e starul de la PSG pe care au pus ochii
ACUM 2 ORE