Dayot Upamecano a stârnit în ultimul an şi jumătate atenţia tuturor. Chelsea, Liverpool, Manchester United sau PSG îl curtează, dar viitorul fotbalistului ţine tot de Bundesliga.
Bayern îl pierde gratis pe Alaba, care a refuzat toate propunerile de prelungire şi e tentată să renunţe şi la Boateng şi are nevoie de un fundaş tânăr care să fi confirmat deja la cel mai înalt nivel. Iar apărătorul lui Leipzig întruneşte toate calităţile, fiind deja adaptat perfect la fotbalul german.
"Dayot e jucătorul lui Leipzig şi ar fi incorect să vorbim acum de el. Dar ştim că există o clauză în contract, e un fotbalist care ne interesează. Aşa cum ne interesează şi alţi jucători pe posturile pe care le considerăm vulnerabile", a dezvăluit CEO-ul lui Bayern, citat de The Mirror.
Fotbal
Singurul jucător pe care Bayern regretă că l-a transferat. Dezvăluirea făcută de Rummenigge
21/12/2021 LA 07:17
Upamecano are o clauză de reziliere de 42 de milioane de euro care poate fi activată la finalul acestui sezon, iar Bayern o va activa. Probabil aşa vor face şi alte formaţii mari din Europa, dar Upamecano are tot interesul să rămână în Bundesliga, un campionat unde s-a acomodat perfect.

Upamecano nu pleacă în această iarnă de la RB Leipzig

Leipzig nu dorește să îl lase să plece pe Upamecano în această lună, chiar dacă ar putea obţine un preţ mai bun decât cel aferent clauzei de reziliere care devine activă în iarnă.
Manchester United, PSG, Liverpool și Chelsea ar fi și ele interesate, conform unor informații anterioare apărute în presa engleză. În momentul de față, conform Eurosport UK, Bayern Munchen este favorita pentru a-l aduce pe Upamecano iar celelalte cluburi vor fi nevoite să vină cu oferte cu adevărat impresionante pentru jucător pentru a deturna acest transfer în Bavaria.
Bundesliga
Jose Mourinho a fost la un pas să preia un colos al Europei după ce a fost demis de la Tottenham
14/11/2021 LA 17:28
Fotbal
Rummenigge cere un Fair Play Financiar 3.0 în fotbal. "Chiar sunt pedepsite City sau PSG?"
10/10/2021 LA 13:53