Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Eric Bicfalvi, dublă în victoria lui Ural cu Dinamo Moscova! Ce au reușit ceilalți români care joacă în străinătate

Bianca Dumitru

Actualizat 30/04/2022 la 16:58 GMT+3

Jucătorii români care evoluează la echipe din străinătate au parte de un nou weekend plin. Eric Bicfalvi a dat startul evoluțiilor bune ale stranierilor, reușind o dublă în meciul dintre Dinamo Moscova și Ural.

Eric Bicfalvi (Ural)

Credit imagine: Twitter

E un nou weekend plin pentru jucătorii români care evoluează la echipe din străinătate. Unul dintre primii care au jucat în acest sfârșit de săptămână este Eric Bicfalvi.
Atacantul de 34 de ani a reușit o dublă în meciul dintre Dinamo Moscova și Ural, contribuind semnificativ la victoria cu 2-3 a echipei sale pe terenul formației de pe locul 2 al clasamentului din campionatul Rusiei.
Românul este într-o formă foarte bună, reușind să înscrie de 3 ori în ultimele două meciuri pentru Ural, echipă care este în pericol de retrogradare din prima ligă, fiind pe locul 14. Bicfalvi are în total 8 goluri și două pase decisive în acest sezon, una dintre reușitele sale fiind apreciată de oficialii Premier Liga.
Citește și:

Pușcaș și Marin, remiză cu Cosenza

Echipa lui Marius Marin și George Pușcaș a remizat cu Cosenza, într-un meci din a 37-a etapă a Serie B. Pisa a condus cu scorul de 1-0, după un autogol al lui Venturi, din minutul 6, până în minutul 78, când Liotti a restabilit egalitatea din penalty.
Marius Marin a fost titular, evoluând 81 de minute, iar pentru prestația sa, site-ul SofaScore l-a notat cu 7,1, a doua cea mai mare notă a echipei. George Pușcaș a început meciul pe banca de rezerve, fiind trimis pe teren abia în minutul 68.
Pentru puținele minute în care s-a aflat pe teren, atacantul român a primit nota 6,8.
Astăzi a jucat și Parma, dar Dennis Man a lipsit din cauza unei accidentări la gleznă care pare să-i fi încheiat sezonul românului înainte de vreme. Echipa sa a remizat, pe teren propriu, cu Alessandria, scor 2-2, și a ajuns la 46 de puncte, cu care ocupă în acest moment locul 13 în clasamentul din Serie B.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol