Potrivit Sky Sports, fostul căpitan al lui Manchester United ar fi acuzat pentru asalt de către autoritățile britanice.
Astăzi, Giggs trebuia să se prezinte la conferința de presă pentru a anunța lotul convocat la partidele din această lună, împotriva Statelor Unite (amical), Irlandei (Liga Națiunilor) și Finlandei (Liga Națiunilor).
În cele din urmă, conferința a fost amânată din cauza unor presupuse acuzații făcute împotriva selecționerului.
Fotbal
Lovitură dată de CSA Steaua! Adi Popa a semnat cu echipa din Ghencea
ACUM O ORĂ
Federația Țării Galilor a anunțat că Giggs va lipsi la următoarele 3 meciuri, urmând ca locul său să fie luat temporar de Robert Page.

Ryan Giggs, acuzat pentru asalt! Selecționerul va rata meciurile naționalei Țării Galilor

Anunțul a venit la două zile după ce poliția din Greater Manchester a comunicat faptul că "o femeie de aproximativ 30 de ani a suferit răni minore, în urma cărora n-a avut nevoie de îngrijiri medicale. Un bărbat de 46 de ani a fost arestat, fiind suspectat pentru asalt. Acesta a fost eliberat apoi pe cauțiune, iar o anchetă se află în plină desfășurare."
Presa britanică a pus cap la cap informațiile și a ajuns la concluzia că Ryan Giggs îndeplinește perfect profilul bărbatului care și-a atacat iubita. Între timp, persoanele apropiate selecționerului ar fi informat că Giggs a negat acuzațiile pentru asalt și în acest moment cooperează cu poliția.
Incidentul s-a petrecut în Worsley, Salford, duminică seara, în jurul orei 22:00.
"Federația Țării Galilor și Ryan Giggs au stabilit, de comun acord, că selecționerul nu va fi implicat în următoarea acțiune a naționalei. Prioritatea noastră principală este pregătirea echipei pentru următoarele meciuri internaționale. Robert Page va conduce naționala la următoarele 3 partide cu Statele Unite, Irlanda și Finlanda, fiind ajutat de Albert Stuivenberg.", a anunțat Federația Țării Galilor, în urma speculațiilor că Ryan Giggs ar fi acuzat pentru asalt.
"Ryan cooperează cu poliția și va continua să ajute în derularea investigației", au informat apropiații lui Giggs, potrivit BBC.
Fotbal
James Rodriguez și alți 6 fotbaliști mari care au clacat în Premier League. De ce le-a fost greu
ACUM O ORĂ
Fotbal
Ronaldo, antrenor la United în mai puțin de doi ani! Anunțul unui fost tehnician din Premier League
ACUM O ORĂ