Ryan Giggs s-a aflat în mijlocul unui scandal uriaș în urmă cu câteva luni. Selecționerul naționalei Țării Galilor a fost arestat în luna noiembrie, după ce a fost acuzat de Poliția din Greater Manchester pentru asalt asupra a două femei, rezultând vătămări corporale.
  • Incidentul a avut loc pe 1 noiembrie, în localitatea Salford.
Ulterior, legendarul jucător al lui Manchester United a fost eliberat pe cauțiune, iar autorităție au demarat o anchetă.
Fotbal
Un fost fotbalist din Premier League, chemat de Putin la război. Tatăl jucătorului, "dărâmat"
ACUM O ORĂ
"O femeie de aproximativ 30 de ani a suferit răni minore, în urma cărora n-a avut nevoie de îngrijiri medicale. Un bărbat de 46 de ani a fost arestat, fiind suspectat pentru asalt. Acesta a fost eliberat apoi pe cauțiune, iar o anchetă se află în plină desfășurare.", a anunțat Poliția din Greater Mnchester, în luna noiembrie.
Între timp, autoritățile au descoperit că încă o femeie, de aproximativ 20 de ani, a fost implicată în incidentul cauzat de Giggs.

Ryan Giggs, găsit vinovat pentru asalt! Selecționerul Țării Galilor, exclus de la Euro

Astăzi, Giggs a fost declarat vinovat, în mod oficial, pentru "asalt" și "control și comportament coercitiv".
"Am dat acordul Poliției din Greater Manchester să-l acuze pe Ryan Giggs pentru comportament coercitiv și asalt care a produs vătămări corporale.", a anunțat "Crown Prosecution Service".
Giggs se va prezenta la Tribunalul din Salford pe 28 aprilie, pentru a-și afla pedeapsa.
Ca urmare a deciziei autorităților britanice, Rygan Giggs a fost exclus de Federația Țării Galilor de la Euro. În locul său, Robert Page va ocupa postul de selecționer. Page - secundul lui Giggs - va fi ajutat de Albert Stuivenberg în meciurile de la Campionatul European.
Țara Galilor se află în grupa A, la Euro, alături de Turcia, Elveția și Italia.
Ryan Giggs a fost instalat la cârma naționalei Țării Galilor în 2018, iar contractul său expiră în 2022. Ultimul meci la care Giggs a stat pe bancă a avut loc în luna octombrie, împotriva Bulgariei. Începând de atunci, Page a condus naționala galeză, în 6 partide.
Fotbal
Rapid, Petrolul și UTA Arad, în grupele Cupei României! Rezultatele zilei + echipele calificate
ACUM O ORĂ
Fotbal
Richarlison a reacționat, după ce a fost atacat cu banane la Paris în amicalul Brazilia – Tunisia
ACUM 4 ORE