Atacuri cu cocktailuri Molotov la reședința lui Peter Lawwell, directorul executiv al lui Celtic. Incendiile s-au propagat și spre alte două locuințe, mai multe vehicule fiind avariate. În momentul producerii atacului, oficialul lui Celtic se afla în casă, alături de fiica sa și de nepoata de doar 4 luni. Din fericire, nu s-au înregistrat victime.
"Am fost alertați în noaptea de miercuri spre joi, la ora 1.02, că o mașină și un imobil de pe Peel Road, Thorntonhail, Glasgow, sunt incendiate. Am mobilizat 8 echipaje pentru că focul s-a extins rapid, alte mașini și două case alăturate fiind cuprinse de flăcări. Nu au existat victime", se arată în comunicatul dat de departamentul de pompieri din Glasgow.
https://i.eurosport.com/2021/05/19/3135638.jpg
Romanian Liga I
Deian Sorescu a plecat de la Dinamo! Clubul a acceptat oferta venită pentru jucător
ACUM 10 MINUTE
Așa arăta casa lui Peter Lawwell dimineață, după ce flăcările au fost stinse. Sursă foto: Daily Record

Fanii lui Celtic, suspectați că ar fi în spatele atacurilor

Nu există informații clare, dar se pare că fanii lui Celtic au fost la originea incendiilor. A fost pentru prima oară din 2011 până în prezent când gruparea antrenată de Neil Lennon pierde titlul. A fost un sezon cenușiu pentru "catolici", mai ales că marea rivală, Rangers, a terminat campionatul neînvinsă.
Lawwell este în curtea celor supranumiți "The Hoops" din 1990, iar de 17 ani fusese directorul executiv al grupării. El anunțase deja că va părăsi Celtic în vară, urmând a fi înlocuit de Dominic McKay.
Africa Cup of Nations
Surpriză mare la Cupa Africii pe Națiuni. Ghana a pierdut cu Comoros și a plecat acasă
ACUM 25 MINUTE
Scottish Premiership
Ianis Hagi a debutat cu gol în 2022 la Rangers, într-o deplasare grea
ACUM O ORĂ