Echipa din Liga a 2-a, pe care suporterii din Ploiești o consideră continuatoarea tradiției fotbalului petrolist, a participat astăzi la o licitație organizată de municipalitate, obținând dreptul de folosință ale mărcilor istorice ale clubului galben-negru.
Cele 6 mărci ale celor de la Petrolul au fost scoase la licitație după ce clubul a ratat timp de trei sezoane la rând promovarea în Liga 1. După discuții lungi între oficialii grupării și reprezentanții Primăriei, ACS Petrolul 52 a obținut astăzi mărcile, putând să se concentreze acum doar pe obținerea promovării în primul eșalon fotbalistic al României, la capătul acestui sezon în care echipa merge foarte bine.
"Unică participantă la licitația organizată, astăzi, de către Primăria Municipiului Ploiești, ACS Petrolul 52, continuatoarea de drept a tradiției fotbalului petrolist, a dobândit dreptul de folosință pentru mărcile 'Petrolul'.
Fotbal
Cazurile de infectare cu COVID-19 de la Petrolul Ploiești, CONFIRMATE! Reacţia şefului DSP Prahova
03/07/2020 LA 16:43
Urmează, acum, în termenul prevăzut de lege, semnarea contractelor de licență exclusivă pentru cele șase mărci", se arată pe pagina de Facebook a clubului.
În acest sezon al Ligii a 2-a, Petrolul, care a debutat cu o înfrângere, a ajuns acum la 12 victorii consecutive, fiind liderul clasamentului, cu 36 de puncte.
În această seară, ploieștenii vor primi vizita celor de la Concordia Chiajna, într-un meci contând pentru a 14-a etapă a competiției.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/11/18/3255802.png
Fotbal
FRF, anunț oficial! UTA – Petrolul a fost amânat! 6 persoane au fost infectate cu coronavirus
02/07/2020 LA 15:11
Fotbal
Petrolul Ploiești, considerat focar de infecție cu coronavirus! Reacția prahovenilor
02/07/2020 LA 12:30