Echipa din Liga a 2-a, pe care suporterii din Ploiești o consideră continuatoarea tradiției fotbalului petrolist, a participat astăzi la o licitație organizată de municipalitate, obținând dreptul de folosință ale mărcilor istorice ale clubului galben-negru.
Cele 6 mărci ale celor de la Petrolul au fost scoase la licitație după ce clubul a ratat timp de trei sezoane la rând promovarea în Liga 1. După discuții lungi între oficialii grupării și reprezentanții Primăriei, ACS Petrolul 52 a obținut astăzi mărcile, putând să se concentreze acum doar pe obținerea promovării în primul eșalon fotbalistic al României, la capătul acestui sezon în care echipa merge foarte bine.
"Unică participantă la licitația organizată, astăzi, de către Primăria Municipiului Ploiești, ACS Petrolul 52, continuatoarea de drept a tradiției fotbalului petrolist, a dobândit dreptul de folosință pentru mărcile 'Petrolul'.
Romanian Liga I
Sepsi Sf. Gheorghe câștigă cu Petrolul și se apropie de play-off
11/11/2022 LA 21:25
Urmează, acum, în termenul prevăzut de lege, semnarea contractelor de licență exclusivă pentru cele șase mărci", se arată pe pagina de Facebook a clubului.
În acest sezon al Ligii a 2-a, Petrolul, care a debutat cu o înfrângere, a ajuns acum la 12 victorii consecutive, fiind liderul clasamentului, cu 36 de puncte.
În această seară, ploieștenii vor primi vizita celor de la Concordia Chiajna, într-un meci contând pentru a 14-a etapă a competiției.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/11/18/3255802.png
Romanian Liga I
LIVEBLOG Cupa României | FCSB, remiză albă la Galați, cu Oțelul! Toate rezultatele zilei
08/11/2022 LA 08:45
Romanian Liga I
Gabi Tamaș și-a găsit echipă după despărțirea de Petrolul! De ce nu va putea semna până în iarnă
20/10/2022 LA 11:47