Deși cei de la Voluntari, LPF și televiziunile care dețin drepturile TV au căzut de acord ca partida să se dispute pe 18 decembrie, patronul FCSB n-a acceptat oferta, iar data finală a rămas 6 februarie 2020.
"Partida dintre FC Voluntari și FCSB, contând pentru etapa a 18-a din Liga 1, a fost reprogramată în data de 6 februarie 2020. Meciul se va disputa pe stadionul Anghel Iordănescu din Voluntari, cu începere de la ora 20.00.", este comunicatul lansat de LPF.
https://i.eurosport.com/2019/12/09/2733132.jpg
Africa Cup of Nations
Coasta de Fildeș, remiză surprinzătoare la Cupa Africii pe Națiuni. Tunisia a făcut scor
ACUM 7 MINUTE
Sursa: facebook.com/FCSBOfficial/

Liga 1 se va relua în ianuarie, pentru prima dată în istorie

Campionatul din Liga 1 va lua pauză pe 22 decembrie, după partida dintre FCSB și Craiova, și se va relua pe 31 ianuarie. Va fi pentru prima oară în istoria fotbalului românesc când Liga 1 va reveni în luna ianuarie, după pauza competițională de iarnă. Prima partidă din 2020 va fi tot una a Craiovei. Formația lui Victor Pițurcă va juca împotriva celor de la la Gaz Metan, pe stadionul "Ion Oblemenco".
Partida de pe stadionul ”Anghel Iordănescu” nu s-a putut desfășura din cauza ploii torențiale care a făcut ca terenul să devină impracticabil. După ce arbitrul central a așteptat o oră, conform regulamentului, acesta a decis ca meciul să nu se mai dispute.
"Având în vedere condițiile meteorologice care au împiedicat disputarea jocului FC Voluntari - Fotbal Club FCSB, precum și faptul că ambele echipe urmează a disputa jocurile din etapa intermediară de marți, 03.12.2019, Liga Profesionistă de Fotbal, în calitate de organizator al competiției, a adoptat în temeiul art. 12.1 din ROAF decizia de a reprograma meciul de azi la o dată ulterioară, ce va fi stabilită împreună cu partenerul media și cele două cluburi.", a anunțat LPF, la vremea respectivă.
FCSB ocupă locul 4 în Liga 1, la șapte puncte în spatele noului lider, Astra Giurgiu, împotriva căruia a pierdut în urmă cu 3 etape. De cealaltă parte, FC Voluntari este codașa campionatului, cu o singură victorie în cont, obținută chiar contra celor de la FCSB, în partida tur.
Premier League
Arsenal a pus ochii pe un jucător de la Nottingham Forest, după eliminarea din FA Cup
ACUM O ORĂ
Liga
Xavi, dezamăgit de Ousmane Dembele! Motivul "rupturii" dintre antrenor și jucător
ACUM O ORĂ