Fostul atacant care a jucat la Steaua, Dinamo și FC Argeș a fost găsit fără suflare astăzi în camera sa.
Duckadam, bun prieten cu Turcu, a oferit o primă reacție după ce a aflat tragica veste. Fostul portar al Stelei a fost devastat, spunând că a vorbit cu Viorel Turcu cu o zi înainte:
"Îmi stăpânesc cu greu lacrimile. Aseară am vorbit cu Viorel. Nu avea nimic. Stabilisem să ne vedem pe 1 decembrie. Acum 10 minute am primit un telefon de la băiatul sau. L-a găsit mort în pat. A făcut infarct în somn.
Fotbal
Reacția favoritului la înlocuirea lui Rădoi pe banca Craiovei. "Sunt un oltean adevărat"
ACUM 4 ORE
Acum câteva ore, Viorel era viu. I-a spus băiatului că se duce să se odihnească un pic, iar când se trezește voia să se apuce sa gătească o ciorbă.
Băiatul făcuse pregătirile și s-a dus la tatăl lui să îl trezească, dar nu mai mișca. Sunt terminat. Am ținut mult la Viorel. Nu mai am cuvinte. Voi încerca să îl ajut cu tot ce pot pe băiatul său cu înmormântarea", a spus Duckadam, pentru ProSport.

Viorel Turcu, de 3 ori campion al României

Viorel Turcu a evoluat de-a lungul carierei la FC Argeș, Steaua, Dinamo, FC Olt Scornicești, UTA Arad, Nistrul Chișinău și Szarvasi Vasas.
Fostul atacant a câștigat de 3 ori titlul în România, cu FC Argeș (1978/1979), Dinamo (1983/1984) și Steaua (1986/1987). El și-a mai trecut în palmares și două Cupe ale României, cu Dinamo (1984) și Steaua (1987).
Turcu a adunat și 7 selecții la naționala României, reușind să înscrie un gol.
Serie B
Pușcaș a marcat primul gol pentru Genoa, în Serie B! Românul, decisiv în victoria echipei sale
ACUM 4 ORE
Fotbal
Leo Strizu, mulțumit de prestația elevilor săi la Botoșani. Noul principal a făcut din nou o gafă
ACUM 5 ORE