Nouri a suferit leziuni cerebrale în vara lui 2017 într-un meci amical jucat de Ajax cu Werder Bremen. Joi seara fratele său a fost prezent la o emisiune în Olanda și a venit cu noi informații despre starea lui Nouri.
”El este mai bine. Nu e acasă de mult, avem grijă acolo de el. De când e acasă merge mult mai bine decât la spital. Este conștient de unde e, e din nou cu familia. Nu mai este în comă, este treaz. Doarme, strănută, mănâncă, dar nu se poate ridica din pat. Este încă dependent de noi. În zilele bune poate comunica cu noi, poate confirma prin sprâncene sau cu un zâmbet”, a declarat fratele său.
”Vorbim cu el ca și cum nu ar fi bolnav. Ne uităm la fobal cu el în sufragerie, de exemplu. Se poate observa că îi place. Ne arată că are emoții, trăiri. Am învățat să apreciem altfel un zâmbet”, a continuat el.
Romanian Liga I
Dan Petrescu, discurs dur la adresa arbitrajului, după victoria CFR-ului cu CSU Craiova
ACUM 5 MINUTE
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Reghecampf, foarte supărat după înfrângerea Craiovei cu CFR Cluj! Ce le-a reproșat jucătorilor săi
ACUM 30 MINUTE
Romanian Liga I
CFR Cluj, prima victorie după revenirea lui Petrescu! O fază fixă a decis derby-ul cu CSU Craiova
ACUM O ORĂ