8 echipe, dintre care 5 din Liga 1, două din Liga 2 și una din Liga 3, s-au calificat în sferturile de finală ale Cupei României.
În timp ce Chindia Târgoviște, FC Argeș, Universitatea Craiova și Sepsi Sf. Gheorghe au trecut în Final 8-ul competiției după victoriile cu Gaz Metan, Dinamo, Minaur Baia Mare și FC U Craiova, FC Voluntari a obținut calificarea la masa verde, ca urmare a faptului că FCSB nu s-a putut prezenta la meciul din optimi din cauza problemelor de lot cauzate de accidentări și de Covid-19.
În ceea ce le privește pe echipele din eșaloanele inferioare, ACSO Filiași a eliminat-o după penalty-uri pe AFC Hermannstadt, FC Buzău și Politehnica Timișoara le-au învins pe Dunărea Călărași, respectiv Rapid.
Romanian Liga I
Sorin Cârțu a dezvăluit când va fi evaluată activitatea lui Mirel Rădoi la Universitatea Craiova
17/11/2022 LA 20:02
În sferturile de finală ale Cupei României, echipa lui Laurențiu Reghecampf va avea cel mai accesibil adversar, în timp ce Chindia și Sepsi se vor înfrunta într-unul dintre cele mai echilibrate meciuri.

Programul sferturilor de finală ale Cupei României

  • Politehnica Timișoara - FC Argeș
  • FC Buzău - FC Voluntari
  • Chindia Târgoviște - Sepsi Sf. Gheorghe
  • ACSO Filiași - Universitatea Craiova
Partidele din sferturile Cupei României se vor disputa în sistem eliminatoriu, într-o singură manșă, pe terenul echipei de categorie inferioară sau mai slab clasate în campionatul precedent.
Meciurile vor avea loc în perioada 30 noiembrie - 2 decembrie 2021.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Romanian Liga I
Mihai Rotaru și Mirel Rădoi, prima discuție după evenimentele din week-end. Ce au decis cei doi
15/11/2022 LA 08:39
Romanian Liga I
Pierdere mare pentru Universitatea Craiova: Nicușor Bancu se operează și va fi out 6 luni
15/11/2022 LA 08:09