Echipele calificate în faza sferturilor de finală sunt AFC Hermannstadt, FCSB, Academica Clinceni, Petrolul Ploiești, Dinamo, Politehnica Iași, Sepsi și Universitatea Craiova.
În urma tragerilor la sorți, au fost stabilitie următoarele 4 meciuri din faza "sferturilor":
  • Academica Clinceni - Dinamo
  • Poli Iași - Universitatea Craiova
  • Hermannstadt - FCSB
  • Petrolul - Sepsi Sf. Gheorghe
Fotbal
Guardiola, dezlănțuit: "Poate într-o zi "marii bossi", "marile capete luminate" vor explica de ce"
ACUM 4 MINUTE
Meciurile din cadrul sferturilor de finală ale Cupei României vor avea loc în perioada 3-5 martie cu începere de la ora 14.30, cu excepția celor televizate, programul acestora urmând să fie stabilit ulterior pe site-ul frf.ro.
În cazul în care FCSB și Dinamo își câștigă meciurile din faza "sferturilor", s-ar putea întâlni în semifinalele competiției sau, într-un caz și mai avansat, chiar în finală. Din 2011 nu s-au mai întâlnit cele două rivale în ultimul act al Cupei României, de pe vremea când "roș-albaștrii" câștigau cu 2-1, pe stadionul din Brașov.
Petrolul Ploiești este singura echipă calificată în sferturile de finală și care nu se află în Liga 1. Formația de pe Ilie Oană se luptă pentru promovare, alături de alte echipe de tradiție printre care Rapid, UTA Arad și U Cluj.
Partidele se vor desfăşura astfel: în caz de egalitate după 90 de minute de joc, se procedează la prelungiri şi, după caz, la executarea loviturilor de departajare.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Mason Mount vs Phil Foden! Cine va străluci mai mult în acest sezon de Premier League?
ACUM 24 MINUTE
Premier League
Paul Ince îl face praf pe Jadon Sancho: "Nu te joci FIFA! Tu te-ai uitat la Giggs ce făcea?"
ACUM 27 MINUTE