Echipele calificate în faza sferturilor de finală sunt AFC Hermannstadt, FCSB, Academica Clinceni, Petrolul Ploiești, Dinamo, Politehnica Iași, Sepsi și Universitatea Craiova.
În urma tragerilor la sorți, au fost stabilitie următoarele 4 meciuri din faza "sferturilor":
  • Academica Clinceni - Dinamo
  • Poli Iași - Universitatea Craiova
  • Hermannstadt - FCSB
  • Petrolul - Sepsi Sf. Gheorghe
Liga Campionilor UEFA
Liverpool - Real Madrid, LIVE TEXT de la 22:00 | E ziua finalei Champions League! Tot ce e de știut
ACUM O ORĂ
Meciurile din cadrul sferturilor de finală ale Cupei României vor avea loc în perioada 3-5 martie cu începere de la ora 14.30, cu excepția celor televizate, programul acestora urmând să fie stabilit ulterior pe site-ul frf.ro.
În cazul în care FCSB și Dinamo își câștigă meciurile din faza "sferturilor", s-ar putea întâlni în semifinalele competiției sau, într-un caz și mai avansat, chiar în finală. Din 2011 nu s-au mai întâlnit cele două rivale în ultimul act al Cupei României, de pe vremea când "roș-albaștrii" câștigau cu 2-1, pe stadionul din Brașov.
Petrolul Ploiești este singura echipă calificată în sferturile de finală și care nu se află în Liga 1. Formația de pe Ilie Oană se luptă pentru promovare, alături de alte echipe de tradiție printre care Rapid, UTA Arad și U Cluj.
Partidele se vor desfăşura astfel: în caz de egalitate după 90 de minute de joc, se procedează la prelungiri şi, după caz, la executarea loviturilor de departajare.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Romanian Liga I
Universitatea Craiova s-a calificat în Conference League, după o victorie cu FC Botoșani, cu 2-0
ACUM 11 ORE
Fotbal
Reacția lui Klopp după zvonurile privind transferul lui Mane! "Nu mi-ar putea păsa mai puțin"
ACUM 15 ORE