Aproape 30.000 de oameni au trecut prin vama Nădlac în ultimele 24 de ore după ce România a ieșit din starea de urgență. Printre aceștia, și internaționalul român, Răzvan Marin.
Jucătorul celor de la Ajax a decis să se întoarcă în țară în condițiile în care sezonul din Olanda a fost întrerupt definitiv! Marin a postat pe rețelele de socializare un mesaj de la coada de la intrarea în țară
"Să tot vrei să vii acasă. După ne întrebăm de ce pleacă lumea în străinătate. Încă puțin și se fac 18 ore de când ne chinuim să facem acei 5-6 kilometri pentru a intra în România" scria Răzvan Marin în jurul orei 2 noaptea.
Liga
Agentul lui Dembele, sunat de reprezentantul unui club uriaș! Ziariștii au surprins momentul
ACUM 10 ORE
https://i.eurosport.com/2020/05/17/2819897.png

Cozi infernale la vamă

Până la urmă, Răzvan Marin și familia sa au reușit să intre în țară. El le-a povestit celor de la Gazeta Sporturilor despre experiența sa.
Sunt cu familia și cu un fin. Ne-am întors din Olanda. Am făcut 16 ore de la Amsterdam până la Nădlac și am stat 21 de ore, de la 8 dimineața până următoarea zi la 5 dimineața. Nu mai am ce să spun. Am trecut prin toate stările. Ca mine au fost mulți alți oameni. Concluzia? Asta e. Se poate întâmpla
Pe durata stării de alertă, persoanele care vin în ţară dintr-o călătorie internaţională nu mai sunt obligate să stea două săptămâni în carantină instituţionalizată şi se pot izola la domiciliu, împreună cu familia.
Conform Poliției de Frontieră, timpul estimat de așteptare la Nădlac în acest moment este de 480 de minute la intrarea în România și 180 de minute la ieșirea din țară. Autoritățile au precizat că acest timp de așteptare este unul foarte ridicat deoarece se face anchetă epidemiologică la intrarea în România.
https://i.eurosport.com/2020/05/16/2819745.jpg
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Africa Cup of Nations
Cupa Africii | Egipt și Guineea Ecuatorială, victorii la penalty-uri! Cum arată tabloul sferturilor
ACUM 11 ORE
Scottish Premiership
Rangers îi caută un înlocuitor lui Ianis Hagi! Ce român este pe lista scoțienilor
ACUM 12 ORE