Saarbrucken este prima echipă din afara primelor trei ligi care a ajuns în această fază a competiției și va da piept cu Bayer Leverkusen marți. Va fi primul meci al lor în 94 de zile. Spre deosebire de Bundesliga, care a reînceput pe 16 mai, Reginalliga Sudwest a fost oprită iar Saarbrucken, care avea un avans de șase puncte în vârful clasamentului, a fost promovată automat în a treia ligă.
De cealaltă parte, Leverkusen a jucat până la această partidă din semifinale cinci meciuri în Bundesliga, printre care și meciul de duminică cu Bayern Munchen, în timp ce Saabrucken s-a aflat în carantină pentru o săptămână înainte de meci și nu a putut juca nici măcar un amical.
Kianz Froese, care a oferit patru assist-uri în acest sezon al Cupei, a recunoscut că nu știe în ce condiție fizică va fi echipa la ora meciului.
Copa del Rey
Barcelona, out din Cupa Regelui! Catalanii au pierdut la Bilbao, după prelungiri
ACUM 5 ORE

Drumul magic până al lui Saarbrucken până în semifinale

Drumul celor de la Saabrucken până în semifinale a fost plin de momente memorabile - două victorii în ultimul minut cu 3-2, ambele grație unor assist-uri ale lui Froese, urmate de două victorii la penalty-uri.
”Am avut patru mari celebrări. Fiecare victorie este neașteptată. O echipă din liga a patra să învingă echipe din a doua ligă și chiar din prima. Este un rollercoaster emoțional. Sentimentele sunt din ce în ce mai puternice. Aceste lucruri le poți experimenta doar în sport. Ne vom aminti de aceste momente toată viața”, a declarat Froese.
Spre deosebire de Cupa Angliei, competiție transmisă pe Eurosport, în Cupa Germaniei doar echipele din primele două ligi se califică automat. Astfel, Saarbrucken a trebuit să câștige sezonul trecut Cupa Saarland pentru a se califica. Echipa a mai jucat un singur meci în Cupa Germaniei între 2013 și 2019.

Premier League revine din 17 iunie la Eurosport!

League Cup
Liverpool s-a calificat în finala Cupei Ligii Angliei, după o victorie lejeră pe terenul lui Arsenal
ACUM 7 ORE
Copa del Rey
Hazard a dus-o pe Real Madrid în sferturile Cupei Regelui! Madrilenii, victorie dramatică la Elche
ACUM 8 ORE