De data aceasta, în finala de pe Maracana, tocmai în fața Braziliei, Messi nu a mai ratat încă o oportunitate și la sfârșitul partidei a ridicat trofeul mult râvnit.

Messi, accidentat în finală

Selecționerul Argentinei a dezvăluit la conferința de presă de după meci că Leo Messi a făcut un sacrificiu enorm pentru a juca. Argentinianul a fost pe teren în marea finală chiar dacă era accidentat. Messi nu a putut să stea deoparte și să-și lase colegii chiar în finala de la Rio de Janeiro.
Fotbal
Rezumatul partidei Crystal Palace - Brighton 1-1. Oaspeții au luptat până la ultima fază
ACUM 5 ORE
"Dacă ați ști cum a jucat, l-ați iubi mai mult. Nu puteam face asta fără el, chiar dacă nu a fost 100% apt de joc nici acum și nici în meciul precedent.
Chiar dacă câștigam sau nu, el continuă să fie cel mai bun din istorie, nu are nevoie să câștige un titlu ca să demonstreze asta.
Evident că voiam să câștigă pentru că am făcut toate eforturile să rupem blestemul.
Chiar dacă Leo câștiga sau nu, el a demonstrat că e cel mai bun din istorie și chiar și adversarii săi recunosc. În final, nu a aruncat prosopul și a reușit. Vorbim despre cel mai bun fotbalist din toate timpurile și toată lumea a știut cât de important era pentru el să câștige un titlu cu echipa națională.", a declarat la final Lionel Scaloni.
Romanian Liga I
Sorin Colceag, discurs dur după Craiova - Dinamo. "Du-te, tată, acasă dacă n-ai chef să muncești"
ACUM 5 ORE
Romanian Liga I
Jucătorii echipei Dinamo sunt cu moralul la pământ! Cum a comentat Sorescu umilința cu U Craiova
ACUM 6 ORE