Fostul mijlocaș al Cormoranilor, Mohamed Sissoko, este de părere că Sadio Mane este tot mai aproape de transferul pe Bernabeu și că are șanse mai mari să ajungă să fie antrenat de Zidane decât Mohamed Salah. Astfel, Mane ar urma să părăsească clubul de pe Anfield pentru că atacantul lui Liverpool îndeplinește caracteristicile pe care Zidane le cere jucătorilor ajunși pe Bernabeu.
Sadio Mane, în vârstă de 27 de ani, joacă la Liverpool din 2016, atunci când a fost transferat de la Southampton pentru 41,2 milioane de euro. Senegalezul a bifat 161 de apariţii, 77 de goluri şi 34 de pase de gol în tricoul actualului lider din Premier League. Conform transfermarkt.com, Mane are o cotă de 150 de milioane de euro. El mai are contract cu Liverpool până în 2023.

Mohamed Sissoko, despre Mane și Pogba

Premier League
"Cristiano Ronaldo de Columbia", dorit de Klopp! Pentru cine se luptă Liverpool cu Bayern și United
23/12/2021 LA 07:44
Într-un interviu acordat presei din Italia, fostul mijlocaș al lui Liverpool, Juventus şi Valencia, printre altele, a fost întrebat dacă Mohamed Salah va ajunge la Real Madrid. Mohamed Sissoko a explicat, însă, că nu egipteanul, ci colegul său din atac, Sadio Mane, ar urma să ajungă să fie antrenat de Zidane. "Nu, îl văd mai mult pe Sadio Mane, pentru că întruneşte toate caracteristicile pe care Zidane şi le doreşte, îl apreciază mult. Cred că Sadio Mane va merge la Real Madrid", a declarat Mohamed Sissoko, într-un interviu acordat pentru EuropaCalcio.it.
Despre transferul lui Pogba: "Ştiu că Zidane îl vrea la Real Madrid, dar el şi-ar dori să se întoarcă la Juventus. Totuşi, nu ţine doar de Pogba, ci şi de Manchester United. El mai are contract până în 2021 şi trebuie să îşi găsească o echipă la care să se simtă important şi să revină la cel mai înalt nivel", a mai spus Sissoko.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Mane admite că Liverpool nu mai are șanse la titlu, dar "cormoranii" au un nou obiectiv
24/02/2021 LA 16:12
Premier League
Sadio Mane și-a explicat gestul de la ieșirea de pe teren, în momentul în care a fost schimbat
20/12/2020 LA 06:44