Lionel Messi a câștigat premiul FIFA în fața lui Virgil van Dijk și Cristiano Ronaldo. Salah s-a clasat pe locul patru, la 20 de puncte în spatele argentinianului.
Salah a scos apoi orice mențiune cu privire la naționala Egiptului de pe contul său de Twitter după ceremonia de luni. Descrierea lui Salah este în prezent: „Fotbalist la Liverpool FC”.
”Orice ar face pentru a încerca să-mi oprească dragostea pentru Egipt, nu vor reuși”, a scris ulterior Salah pe Twitter.
Fotbal
Absențele lui Salah și Mane, resimțite pentru Liverpool în egalul cu Arsenal din Cupa Ligii Angliei
IERI LA 15:25
Căpitanul și antrenorul fiecărei federații afiliate la FIFA votează la premii, alături de un reprezentant al presei din fiecare țară. Federația egipteană (EFA) a informat că Ahmed Elmohamady (căpitanul echipei) și antrenorul Shawky Gharib au votat pentru Salah, însă voturile lor au lipsit de pe lista publicată de FIFA.
Drept urmare, EFA a trimis o scrisoare oficială prin care cer o explicație. Federația egipteană susține că au trimis voturile înainte de termenul limită dar FIFA a informat că voturile nu sunt valide pentru că au fost semnate cu majuscule și nu au fost semnate de secretarul general al EFA, lucru obligatoriu.
FIFA nu a precizat dacă clasamentul final ar fi fost diferit în situația în care voturile ar fi fost valide.
Premier League
Salah a explicat cum i-a schimbat viața decizia lui Mourinho de a nu-l mai folosi la Chelsea
12/01/2022 LA 13:18
Premier League
"Decizia nu e în mâinile mele!" Ce a spus Mohamed Salah despre viitorul său la Liverpool
11/01/2022 LA 12:30