Cele mai mari salarii din Serie A

Așa cum era de așteptat, Cristiano Ronaldo este jucătorul care are cele mai mari venituri în Serie A. Portughezul câștigă 31 de milioane de euro pe an și este la o distanță considerabilă de locul secund, ocupat de colegul său de la Juve, Matthijs de Ligt cu 8 milioane de euro.
Podiumul este completat de Romelu Lukaku, Christian Eriksen (Inter) și, în mod surprinzător, Edin Dzeko (Roma), toți trei cu cu 7,5 milioane de euro pe an. Diferența față de starul lui Juventus este una considerabilă, așadar.
Serie A
Președintele lui Lazio, suspendat. "Schema" prin care jucătorii puteau evolua cu COVID-19
20/10/2021 LA 11:34
Urmează apoi un nou jucător de la Juventus, Paulo Dybala cu 7,3 milioane de euro. Foarte bine plătiți sunt și Alexis Sanchez (Inter), Zlatan Ibrahimovic (Milan), Adrien Rabiot (Juventus), Aaron Ramsey (Juventus), fiecare cu câte 7 milioane de euro.

Salariile românilor din Serie A

Dintre românii care evoluează în Serie A, Radu Ștefan stă cel mai bine, primind de la Lazio 1,4 milioane de euro pe an. Îi urmează Răzvan Marin cu un salariu de 1 milion de euro pe an de la Cagliari.
Tot 1 milion de euro primește și Ionuț Radu la Inter în timp ce Denis Drăguș, jucătorul împrumutat de Standard Liege la Crotone, primește 150.000 de euro pe an.
Valentin Mihăilă, noua achiziție a Parmei, va încasa 450.000 de euro pe an.
Serie A
Mourinho a pierdut derbyul cu Juventus. Discurs neașteptat: "Știți ce s-a întâmplat la vestiar?"
18/10/2021 LA 05:00
Serie A
Care va fi următoarea destinație pentru Dusan Vlahovic, puștiul minune al Fiorentinei
10/10/2021 LA 16:24