Tripleta ofensivă Messi - Suarez - Neymar a funcționat perfect în trecut și a contribuit semnificativ la câștigarea trofeului UEFA Champions League din 2015. Acum, oficialii de pe Camp Nou visează la reunirea celor 3 jucători pentru a reuși din nou performanțe europene uriașe, care în ultimele sezoane au lipsit de la Barca
În ciuda dorinței imense venite din Spania, Neymar ar putea fi tentat să rămână la PSG. Sport.es susține că oficialii campioanei Franței sunt pregătiți să-i ofere prelungirea contractului, urmând ca superstarul brazilian să câștige un salariu astronomic: 38 milioane de euro pe sezon.

Neymar ar putea rămâne la PSG încă 5 ani

Fotbal
"Ar fi trebuit să pupe terenul pe care am pășit!". Declarația surprinzătoare a lui Materazzi
20/04/2020 LA 05:09
În aceste condiții, Neymar ar urma să rămână pe Parc des Princes până în 2025. Neymar formează un "cuplu" ofensiv minunat alături de Kylian Mbappe, jucător despre care se vorbește, la rândul său, că ar fi dorit de Liverpool.
PSG se află pe primul loc în Ligue 1 și continuă lupta pentru trofeul Champions League, fiind calificată în sferturile competiției, după victoria cu Borussia Dortmund din optimi.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Agentul lui Dembele, sunat de reprezentantul unui club uriaș! Ziariștii au surprins momentul
ACUM 2 ORE
Africa Cup of Nations
Egipt s-a calificat dramatic în sferturile Cupei Africii, trecând la penalty-uri de Coasta de Fildeș
ACUM 3 ORE