Jurnaliştii de la Kiev anunţă că Lucescu a bătut palma cu Igor Surkis, patronul lui Dinamo, doar confirmarea oficială lipsind în acest moment. În vârstă de 74 de ani, românul încă e văzut un tehnician de top, astfel că miliardarul de la cârma formaţiei din capitala Ucrainei i-a oferit un salariu extrem de motivant.
"Dinamo este gata să îi plătească lui Lucescu 3 milioane de euro/an. Românul are încă mare cerere pe piaţă, chiar dacă a ajuns la 74 de ani. În ultima perioadă şi Dinamo Zagreb s-a interesat de posibilitatea de a-l transfera, dar Igor Surkis vrea neapărat să îl vadă la Kiev", notează sport.ua.

Lucescu, discuţie cu Ahmetov înainte de a semna cu Dinamo Kiev

Coppa Italia
Presa din Italia anunță că Ionuț Radu va apăra poarta lui Inter după 8 luni!
ACUM 13 MINUTE
Sursa citată notează că Lucescu a dorit să vorbească înainte de a lua o decizie finală şi cu patronul marii rivale a lui Dinamo, Şahtior.
"Il Luce" e o legendă pentru "mineri", câștigând 22 de trofee cu echipa în 12 ani, inclusiv Cupa UEFA (2009). Deşi e extrem de tentat să dea curs provocării lui Surkis, tehnicianul român a vrut ca Ahmetov să îi confirme că această decizie nu va afecta relaţia lor.
"Lucescu nu vrea să îl supere pe proprietarul lui Şahtior, Rinat Ahmetov, şi de aceea, deşi s-a înţeles cu Dinamo Kiev verbal, vrea să discute cu proprietarul "minerilor" pentru a obţine aprobarea acestuia. Mircea Lucescu e foarte preocupat de relaţia avută cu Ahmetov şi de aceea poziţia acestuia e foarte importantă pentru el", mai notează sursa citată.

Top salarii avute de antrenorii români: Mircea Lucescu, abia pe 4

Salariul pe care îl va avea Mircea Lucescu la Dinamo Kiev e unul extrem de motivant, dar tehnicianul nu va intra în top 3 cele mai mari salarii avute de antrenorii români. Topul e dominat de ani buni de Cosmin Olăroiu, unul dintre cei mai bine cotaţi tehnicieni din Asia. Lucescu Jr şi Laurenţiu Reghecampf completează podiumul, cu remuneraţiile impresionante primite de la arabi.
1. Cosmin Olăroiu - 7,9 milioane euro (Jiangsu Suning, China)
2. Răzvan Lucescu - 4 milioane de euro (Al Hilal, Arabia Saudită)
3. Laurenţiu Reghecampf - 3,5 milioane euro (Al Wasl, Emiratele Arabe Unite)
Premier League
Newcastle, interesată de transferul unui jucător "problemă"! Cine e fotbalistul dorit de Eddie Howe
ACUM 27 MINUTE
Liga
Xavi, mesaj dur pentru Dembele: "Ori semnează, ori pleacă!
ACUM O ORĂ