Everton l-a concediat pe Sam Allardyce din funcția de manager al clubului. Decizia a fost luată după încheierea campionatului, echipa terminând pe locul 8, în afara locurilor ce duc în cupele europene.
Fanii și-au făcut vocile auzite în ultima vreme la echipa din Liverpool, nemulțumirea față de manager fiind resimțită. Everton a încheiat sezonul cu o înfrângere, 1-3, pe terenul lui West Ham United, la capătul căruia Allardyce se declara neîncrezător că va continua să fie managerul echipei.
„Everton poate confirma că Sam Allardyce a părăsit rolul său de manager,” se arată în comunicatul echipei.
Fotbal
Un fotbalist român a semnat cu Benfica! "Sunt foarte mândru să fiu la acest club grozav"
ACUM 33 MINUTE
„Doresc să-i mulțumesc lui Sam pentru munca depusă la Everton în ultimele șapte luni din partea Președintelui, Directorilor și a d-lui Moshiri,” a spus Denise Barrett-Baxendale, care urmează să preia rolul de director executiv la Everton. „Am luat decizia pe baza planului nostru pe termen lung și vom angaja un nou manager în această vară, procesul fiind pornit imediat.”
Allardyce a preluat pe Everton în noiembrie după ce un început dezastruos de sezon a găsit echipa în zona luptei pentru evitarea retrogradării. Englezul a obținut 10 victorii din 26 de meciuri, pierzând 9 în toate competițiile oficiale.
Premier League
Thomas Tuchel s-a săturat să fie întrebat de Lukaku! Ce a spus germanul după egalul de la Brighton
ACUM O ORĂ
Romanian Liga I
Dezvăluirea tulburătoare a unui fost rapidist despre cum a ajuns după gratii: "Trăgeam când jucam"
ACUM 2 ORE