Un comunicat emis de Everton spune că „Sam Allardyce va fi prezent la USM Finch Farm pentru a finaliza termenii pentru a deveni noul manager al Everton Football Club.”
În comunicat se menționează și faptul că David Unsworth va conduce formația în partida de miercuri seară împotriva lui West Ham United. Fostul manager al echipei secunde U23, Unsworth a preluat postul de manager interimar al echipei de seniori după demiterea lui Koeman.
Ultimul club condus de Allardyce a fost Crystal Palace, acesta plecând de la echipă acum șase luni și sugerând că își dorește o pauză mai lungă. „Pur și simplu îmi doresc să pot să mă bucur de toate lucrurile de care nu te poți bucura când conduci un club de fotbal 24 de ore, 7 zile pe sătămână, mai ales unul din Premier League,” a spus el atunci.
Premier League
Eriksen s-ar putea întoarce în Anglia! Englezii scriu că mai multe cluburi din Premier League îl vor
ACUM 3 ORE
Allardyce a fost selecționerul Angliei pentru o scurtă perioadă în 2016, înainte fiind managerul unor echipe precum Sunderland - pe care a salvat-o de la retrogradare -, West Ham, Blackburn Robers, Newcastle United și Bolton Wanderers.
În vârstă de 63 de ani, „Big Sam”, așa cum este poreclit, va prelua echipa înaintea meciului din weekend pe care Everton îl va juca pe teren propriu împotriva lui Huddersfield Town. Noua sa echipă a îndurat o primă parte de sezon dezastruoasă și se află pe poziția a 17-a în Premier League după 13 partide jucate.
Transmisiunile Premier League de pe Eurosport sunt sponsorizate de UPC Romania.
Premier League
Îl pierde Liverpool pe Mo Salah? Clubul, "nepregătit" pentru cerințele salariale ale egipteanului
ACUM 5 ORE
Africa Cup of Nations
Mo Salah ține Egipt în viață la Cupa Africii pe Națiuni. Nigeria s-a calificat în optimi
ACUM 12 ORE