După un an magic, în care a câştigat două etape în Turul Franţei, adjudecându-şi şi tricoul verde, pentru ca apoi să câştige o etapă şi în Vuelta, Sam Bennett începe într-un mod impresionant şi 2021.
Acum două zile, a obţinut primul său succes stagional, în UAE Tour, iar azi a recidivat. Dacă în precedenta etapă a fost poziţionat excelent de coechipierii săi, acum am avut un sprin bazat pe forţă pură, iar irlandezul nu a avut rival. Asta şi pentru că australianul Caleb Ewan s-a poziţionat foarte slab şi, în cele din urmă, şi-a oprit sprintul, conştient că nu are şanse să câştige.

Elia Viviani, singurul adversar care i-a dat emoţii lui Sam Bennett

Premier League
Pogba, mesaj revoltător în urma acuzelor că l-a ignorat total pe Solskjaer după meciul cu Liverpool
ACUM 14 MINUTE
Ca atare, principalul rival al lui Bennett a fost Elia Viviani, care a trecut cu bine peste problemele avut ela inimă şi arată o nouă faţă în sezonul acesta. Pascal Ackermann, care în etapa anterioară de sprint a plecat prea devreme, din nou a avut un timing prost. Chiar dacă a dezvoltat o viteză impresionantă pe final, germanul a sprintat de această dată prea târziu şi a putut să recupereze insuficient, terminând pe 3.
"Mă simt minunat. O să încercăm şi mâine să câştigăm, mă bucur că am fructificat munca depusă de echipă", a spus la final Sam Bennett.
La general nu au fost schimbări, chiar dacă rutierii se temeau că ar putea să apară borduri, care să rupă plutonul. Ca atare, Pogacar se menţine primul şi are de bifat o simplă formalitate mâine, în condiţii normale. Sâmbătă avem ultima etapă, una de sprint, în care Sam Bennett porneşte din nou drept mare favorit.
Romanian Liga I
Dinamo a oficializat astăzi un nou transfer! Cine e omul care l-a impresionat pe Rednic
ACUM O ORĂ
Fotbal
Christophe Galtier, cel mai "francez" antrenor de top
ACUM O ORĂ