Formatul Ligii Națiunilor aduce în față în față echipe de aceeași valoare. Meciurile din primul eșalon sunt deosebit de atractive, dar cele din ultimul interesează foarte puțină lume. Există totuși o anumită miză și pentru aceste mici reprezentattive, care în această competiție nu mai sunt nevoite să suporte umilințe greu de digerat de la echipele formate exclusiv din fotbaliști profesioniști.
După rezultatele din ultimii ani, San Marino este cea mai slabă echipă din Europa. Micuța țară independentă de pe teritoriul Italiei, înregistrase 40 de înfrângeri consecutive, indiferent dacă vorbim despre partide amicale sau oficiale.
Aseară, în meciul cu Liechtenstein din Liga Națiunilor, această serie negativă a fost întreruptă. Partida s-a încheiat nedecis, 0-0, acesta fiind primul rezultat de egalitate înregistrat de San Marino, după o pauză de 6 ani. Precedenta remiză fusese obținută în 2014, tot un 0-0, pe teren propriu, într-un meci cu Estonia din preliminariile pentru EURO 2016.
Romanian Liga I
Reacția lui Dan Nistor după remiza cu Chindia, după 2 săptămâni de pauză: "Trebuie să ne odihnim"
ACUM 7 ORE

San Marino are o singură victorie în toată istoria

De altfel, palmaresul celor din San Marino în toată istoria este de o victorie, 4 remize și 162 de înfrângeri. Singura victorie a fost obținută tot într-un meci cu Liechtenstein, 1-0 într-un meci amical din 2004.
De asemenea, meciul de aseară a fost primul din întreaga istorie de 30 de ani a celor din San Marino în care echipa nu primește gol într-un meci disputat în deplasare.
San Marino și Liechtenstein fac parte din grupa a 2-a a ultimei ligi valorice din Liga Națiunilor. Cealaltă echipă din această grupă este Gibraltarul, care este pe prima poziție, învingându-le până acum atât pe San Marino, cât și pe Liechtenstein, pe fiecare la limită, scor 1-0.

Premier League, etapa a 5-a

Fotbal
Un fan american, scos din stadion la meciul cu Iran! Motivul pentru care a fost "săltat" imediat
ACUM 7 ORE
Cupa Mondială FIFA
Anglia și SUA își continuă aventura în Qatar! Se cunosc deja primele două optimi de la Mondial
ACUM 8 ORE