După ce l-au curtat intens pe Mircea Lucescu, oficialii clubului din Istanbul s-au reorientat către Lucescu Jr. După ce a scris istorie cu PAOK, câștigând titlul în Grecia, fostul selecționer a acceptat să meargă în țările arabe.
La cârma lui Al Hilal, talentul lui Răzvan s-a văzut imediat, acesta reușind să câștige Liga Campionilor Asiei. Deși tehnicienii din zona Golfului câștigă enorm, ei foarte rar mai reprezintă ținte pentru formațiile din Europa. Dar Lucescu poate avea șansa carierei acum, odată cu oferta de la Fenerbahce.
Milliyet anunță că oficialii celui mai iubit club din Turcia i-au făcut o ofertă de nerefuzat și e de așteptat ca antrenorul de 51 de ani să dea un răspuns favorabil.
Bundesliga
Ce atacant din Premier League urmărește cu atenție Erling Haaland? "E cel mai bun din lume la asta"
ACUM 2 ORE
În cazul în care va accepta să vină la Fener, e foarte posibil ca Răzvan să fie ajutat și Mircea Lucescu, din postura de consultant. Acesta din urmă are o experiență enormă în Turcia, unde le-a condus de pe bancă pe Beșiktaș și Galata, reușind performanțe impresionante.
Fenerbahce ar fi de departe provocarea carierei pentru Lucescu Jr, care și-a început cariera de antrenor la Brașov, în 2004. Ulterior a mai antrenat Rapidul (în două rânduri), România, El Jaish, Petrolul, Xanthi, PAOK și Al Hilal.
Cu 112 ani de istorie, Fenerbahce e al doilea cel mai titrat club din Turcia, cu 19 titluri. Din lotul turcilor fac parte fotbaliști importanți, precum Max Kruse, fotbalist care a impresionat în Bundesliga în tricoul lui Bremen, Gladbach sau Wolfsburg, sau Luis Gustavo, fostul internațional brazilian care a câștigat Champions League cu Bayern.
În sezonul trecut, Fener a terminat doar pe 6, iar actuala stagiune nu a adus revirimentul dorit. Totuși, patronii clubului sunt dispuși să investească enorm pentru a face din gruparea de pe Bosfor un nume important în Europa.

E Premier League

De la Trent Alexander-Arnold la Wifried Zaha și de la Raheem Sterling la Andre Gomes, starurile din Premier League își reprezintă echipele în meciuri foarte interesante de FIFA. Acesta este E Premier League si va fi pe eurosport.ro începand de luni, ora 20:00.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Edi Iordănescu, promisiune solemnă pentru fanii naționalei: "Pot să vă garantez asta"
ACUM 2 ORE
Fotbal
Toni Kroos, despre faptul că Sergio Ramos îi va fi adversar în Real – PSG: "Un sentiment ciudat"
ACUM 2 ORE