Ianis Hagi a fost folosit doar de 14 ori de fostul antrenor belgian, în care a înscris trei goluri și a oferit două pase decisive. Mijlocașul de 21 de ani a fost rezervă în ultimele două partide, iar motivul lui Mazzu era legat de forma fizică slabă în care se află Ianis.
Clubul a realizat că echipa este în reconstrucție după ce a câștigat titlul, dar raportul dintre valoarea jucătorilor și rezultatele înregistrate a fost mult prea mare. Genk îi mulțumește lui Felice Mazzu pentru munca depusă. A demonstrat că este un domn și a avut o personalitate care trebuie respectată, a fost o parte din comunicatul emis de site-ul oficial al lui Genk.
Ajuns la București pentru meciul din preliminariile EURO 2020 împotriva Suediei, Ianis a vorbit despre ultima perioadă de la club:
Europa League
Rangers merge mai departe în Europa League! Leicester, în Conference League! Rezultatele serii
09/12/2021 LA 20:42
Sunt dezamăgit de situația actuală de la Genk pentru că eram într-o formă bună, iar deodată nu am mai jucat. Sper să se schimbe situaţia după aceste meciuri de la naţională.
https://i.eurosport.com/2019/06/07/2609138.jpg
Selecționerul României U21, Mirel Rădoi, consideră că Ianis are nevoie de minute la Genk, altfel nu va putea să-și arate adevărata valoare:
Cred că în momentul de față lui Ianis îi lipsesc minutele. Este un jucător care are nevoie de minute ca să aibă evoluții bune. Dacă apelezi la el pentru 10-12 minute este greu să-ți aducă un plus și să aibă continuitate.
Clubul le-a reziliat contractele şi asistenţilor lui Mazzu, Tom Van Imschoot, Denis Dessaer şi Sandro Salamone. În aşteptarea numirii unui nou antrenor principal, antrenamentele vor fi conduse de Domenico Olivieri.
Genk se află pe locul opt în campionatul Belgiei, la 13 puncte în spatele liderului Club Brugge.
Fotbal
Ianis Hagi, antrenat de Ronald Koeman? Cine e mare favorit să vină în locul lui Gerrard la Rangers
13/11/2021 LA 11:09
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
RĂDOI A ANUNȚAT LISTA PRELIMINARĂ A STRANIERILOR CARE POT FI CONVOCAȚI PENTRU JOCURILE DIN NOIEMBRIE
22/10/2021 LA 10:16