Partida cu România a fost anulată, după ce jucătorii norvegieni nu au primit permisiunea să decoleze spre București. Unul dintre jucători a fost testat pozitiv, iar Guvernul nordicilor a considerat că toți jucătorii trebuie să intre în carantină, pentru că altfel s-ar încălca măsurile stricte luate pentru combaterea COVID-19.
Ca atare, și partida cu Austria părea că va fi pierdută la masa verde, însă Norvegia are în mânecă un plan ca disputa să aibă loc. Concret, se alcătuiește un lot nou, care urmează să fie condus de selecţionerul reprezentativei Under-21, Leif Gunnar Smerud.
Liga
Final de coșmar: Ansu Fati, în lotul Barcelonei după 10 luni
ACUM 29 MINUTE

Lot 100% nou pentru partida cu Austria

"Lucrăm pentru a alcătui un lot alternativ", a confirmat purtătorul de cuvânt al Federației Norvegiene de Fotbal, pentru Reuters.
Lotul va fi foarte probabil anunțat astăzi, într-o conferință de presă, dar deja câteva nume au fost confirmate de presa nordică. Este cazul lui Ruben Gabrielsen, care joacă în liga a doua franceză, la Toulouse. Din punct de vedere valoric nu va exista termen de comparație, dar măcar Norvegia va putea onora, pe teren, disputa cu Austria.
Norvegia are încă șanse să câștige grupa din care face parte și România, dar pentru aceasta are nevoie de o victorie pe terenul Austriei, liderul la zi. În tur, Alaba&Co s-au impus cu 2-1 la Oslo.
Premier League
El e "cel mai dorit" jucător din lume: are deja 6 oferte, urmând a pleca gratis de la clubul actual
ACUM O ORĂ
Liga
Minciuna care a ajuns la urechile lui Xavi. Ce crede că a i-a spus Guardiola lui Laporta despre el
ACUM 2 ORE