Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat astăzi că va propune săptămâna viitoare Guvernului României calendarul pentru revenirea fotbalului din Liga 1.

Secretarul general al LPF, Iustin Ștefan, a declarat în buletinul informativ de pe site-ul Ligii că "LPF pregătește în aceste zile o propunere de protocol pentru reluarea antrenamentelor și a jocurilor oficiale, propunere pe care conducerea Ligii o va înainta la începutul săptămânii viitoare autorităților guvernamentale, punând-o totodată și în dezbatere publică"
Administrația LPF se află într-un dialog permanent cu reprezentanții Ministerului Tineretului și Sportului, ministrul Ionuț Stroie manifestându-și deschiderea pentru a construi un parteneriat de succes cu fotbalul profesionist din România. Este pentru prima oară când un ministru ne ascultă și se interesează aproape zilnic de soarta noastră. Ne-am bucurat enorm pentru că am întâlnit în sfârșit o persoană proactivă la conducerea MTS-ului, interesată să găsească soluții pentru tot sportul românesc. Ne-am săturat de vorbe și programe frumos colorate, de proiecte de legi, de strategii și de date irelevante. Este timpul faptelor. Săptămâna viitoare vom continua dialogul cu autoritățile statului pentru ca fotbalul să reînceapă. Fanii au nevoie de fotbal, chiar dacă o vreme îl vor putea urmări numai la televizor, fără a putea fi prezenți pe stadion pentru a-și susține echipa favorită
LPF a pregătit 2 variante de calendar pentru revenirea sezonului: una în care primul meci ar urma să aibă loc pe 6 iunie și una în care va avea loc pe 13 iunie. Finala Cupei României ar urma să se dispute pe 29 iulie.
Eredivisie
Federația din Olanda a anunțat oficial că sezonul din Eredivisie a fost anulat
24/04/2020 LA 15:50
https://i.eurosport.com/2020/04/24/2810672.png
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Noi detalii despre negocierile pentru postul de selecționer! Care sunt cerințele Federației
ACUM O ORĂ
Fotbal
VIDEO | GOLUL DIN RABONA AL LUI ERIK LAMELA, CEA MAI FRUMOASĂ REUȘITĂ A ANULUI 2021!
ACUM 8 ORE