Juventus a ratat calificarea în sferturile UEFA Champions League, în fața lui Lyon. Memphis Depay a deschis scorul după 12 minute, din lovitură de la 11 metri. Bentancur a comis un fault în propriul careu, iar centralul a acordat penalty. Căpitanul francezilor a transformat cu o "scăriță" la care Szczesny a fost spectator. Tot din penalty a egalat Juventus înainte de pauză. Cristiano Ronaldo a executat impecabil lovitura de pedeapsă, acordată după un henț comis în careu de Depay. Cristiano a reușit "dubla" în minutul 60, când a trimis un șut imparabil în vinclul porții lui Lopes, de la marginea careului.
Juventus a câștigat fără prea mari emoții cel de-al 9-lea titlu consecutiv în Serie A, dar acest lucru nu este suficient pentru "Bătrâna Doamnă". Champions League era fără doar și poate unul dintre obiectivele importante ale lui Juventus, iar după eliminarea suferită în optimile de finală, locul lui Maurizio Sarri pe banca tehnică a lui Juve nu mai este atât de sigur. Totuși, italianul are încredere că oficialii bianconerilor nu vor analiza doar eliminarea din UCL, ci întreg sezonul, înainte de a lua o decizie privind viitorul lui la echipă.

Maurizio Sarri, răspuns tranșant când a fost întrebat despre plecarea de la Juventus

Serie A
Allegri a anunțat care va fi viitorul lui Ronaldo. Ce l-a anunțat pe antrenorul lui Juventus
21/08/2021 LA 14:20
"Cuvintele mele nu sunt prea greu de interpretat. Nu cred că șefii clubului vor lua o decizie pe baza unui singur meci. Vor evalua întreg sezonul, de asta sunt convins. Găsesc această întrebare ofensatoare, însă nu pentru mine, ci pentru directorii acestui club. Am un contract, îl voi respecta și nu aștept nimic de la nimeni", a spus Sarri la conferința de presă de după meciul cu Lyon.
Sarri a vorbit și despre evoluția echipei lui de aseară, oferind un răspuns neașteptat: "Mă așteptam la mai puțin din partea echipei. Am crezut că am jucat foarte bine în această seară. Am revenit, am câștigat meciul, am creat șase sau șapte ocazii de gol. Echipa s-a revitalizat în ultimele zile și dacă nu ar fi devastați de eliminare, eu aș fi chiar mulțumit cu performanța lor. Din păcate, eliminarea s-a produs încă din meciul tur, de fapt din prima repriză a meciului tur", a mai spus Sarri.
Serie A
"E cu adevărat extraordinar!" Ștefan Radu, încântat de colaborarea cu Maurizio Sarri! Ce a declarat
20/07/2021 LA 18:56
Serie A
L'Equipe anunţă că Juventus pregăteşte un schimb istoric: Arrivederci, Ronaldo
20/07/2021 LA 04:41