Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Arabii vor întăriri pentru Benzema în atacul lui Al-Ittihad! Starul pe care l-au contactat

Eurosport
DeEurosport

Publicat 25/12/2023 la 21:47 GMT+2

Marcelo Gallardo, noul antrenor al echipei de fotbal Al-Ittihad, la care evoluează starul francez Karim Benzema, l-a contactat pe internaționalul chilian Alexis Sanchez pentru a-l convinge să semneze cu campioana en titre a Arabiei Saudite, anunță presa chiliană.

Karim Benzema of Al Ittihad celebrates scoring their team's third goal during the FIFA Club World Cup match between Al Ittihad FC and Auckland City FC at King Abdullah Sports City on December 12, 2023.

Credit imagine: Getty Images

Sanchez, în vârstă de 35 de ani, se află sub contract până în vară cu Inter Milano, unde trebuie să se mulțumească însă cu rolul de rezervă, în condițiile în care antrenorul Simone Inzaghi preferă să se bazeze în atac pe argentinianul Lautaro Martinez și pe francezul Marcus Thuram.
Jucătorul cu 155 de selecții și 51 de goluri pentru naționala statului Chile a mai fost ofertat de Marcelo Gallardo și în perioada în care tehnicianul a pregătit echipa argentiniană River Plate.
Liber de contract la momentul respectiv, chilianul a refuzat propunerea lui Gallardo, dorind să-și continue cariera în Europa, însă acum ar putea fi tentat de o nouă experiență, în Arabia Saudită, noul "El Dorado" al fotbalului.
Sursa: AGERPRES
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo