Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cristiano Ronaldo a făcut în 3 etape în Arabia Saudită ce nu a reușit nimeni în tot sezonul! Performanța lusitanului

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 09/02/2023 la 22:22 GMT+2

Cristiano Ronaldo a făcut o partidă senzațională în campionatul Arabiei Saudite, marcând de 4 ori pentru Al Nassr contra celor de la Al Wehda. Lusitanul a atins noi recorduri personale, dar a devenit și primul jucător din liga în care evoluează care marchează un poker în actualul sezon.

Cristiano Ronaldo of Al Nassr FC during the Saudi Super Cup match between Al Ittihad and Al Nassr at King Fahd International Stadium on January 26, 2023 in Riyadh, Saudi Arabia.

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Dani Morar
Cristiano Ronaldo a făcut cel mai bun meci de când s-a transferat la Al Nassr și a demonstrat încă o dată de ce are un salariu regesc, de 200 de milioane de euro pe sezon. Portughezul a marcat 4 goluri în partida cu Al Wehda, depășind noi recorduri și atingând noi borne istorice.
Lusitanul a devenit primul jucător din campionatul Arabiei Saudite care marchează cel puțin 4 goluri într-un meci din acest sezon. CR7 este pe poziția a 13-a în clasamentul marcatorilor din campionat, în ciuda faptului că a evoluat în doar 3 etape din cele 16. Talisca este lider în această ierarhie, având 13 reușite și niciun assist.
Pentru Cristiano este cea de-a 11-a partidă în care înscrie de cel puțin 4 ori. Pe vremea când făcea istorie în tricoul lui Real Madrid, el a marcat de două ori câte 5 goluri, în partidele cu Espanyol și Granada. De altfel, el nu reușise să marcheze de 4 ori în tricoul niciunei echipe, în afară de clubul blanco și naționala Portugaliei, pentru care a dat câte un poker cu Andorra și Lituania.
Piers Morgan l-a felicitat imediat pe star, postând un mesaj cu recordurile obținute după partida superbă în tricoul lui Al Nassr. "Cristiano Ronaldo a marcat toate cele 4 goluri în victoria lui Al Nassr în fața celor de la Al Wehda, depășind 500 de goluri în campionatele interne în cariera sa. El a dat 61 de hattrick-uri, 30 înainte să împlinească 30 de ani și 31 după această vârstă. Acum are 38 de ani. Remarcabil. Felicitări, Cristiano", a fost mesajul postat de jurnalist.
Citește și:

Cristiano Ronaldo are 500 de goluri în campionatele interne și 61 de hattrick-uri

Cristiano Ronaldo s-a dezlănțuit în tricoul lui Al Nassr și a marcat un poker în partida cu Al Wehda. Cele 4 goluri ale starului portughez l-au ajutat să atingă noi recorduri și borne istorice, la care mulți atacanți doar visează. El a ajuns la 61 de hattrick-uri marcate în carieră și la 500 de goluri în campionatele interne în care a evoluat.
CR7 a marcat cel puțin câte un hattrick în ultimii 14 ani. Seria sa incredibilă a început în anul 2010, iar de atunci a înscris cel puțin câte o triplă în fiecare sezon.
Acesta a fost primul hattrick pentru Cristiano Ronaldo la Al Nassr și cel de-al 61-lea al carierei. 10 dintre acestea au venit în tricoul naționalei Portugaliei, iar restul la echipele de club la care a evoluat.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo