Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cristiano Ronaldo, gol de la 30 de metri și gest superb, într-un meci câștigat dramatic de Al Nassr

Nicu Savin

Actualizat 18/03/2023 la 21:39 GMT+2

Cristiano Ronaldo a fost din nou decisiv pentru Al Nassr în prima ligă din Arabia Saudită. Echipa condusă de Rudi Garcia a fost condusă acasă de modesta Abha, dar s-a impus cu 2-1 spre final, golul egalizator fiind marcat de Ronaldo, dintr-o lovitură liberă de la circa 30 de metri.

Cristiano Ronaldo

Credit imagine: Getty Images

Cristiano Ronaldo nu marcase în ultimele două meciuri ale lui Al Nassr, dar starul portughez a ieșit din nou la rampă, exact în momentul în care echipa avea mai mare nevoie de el. Echipa lui Rudi Garcia veanea după eșecul din derby-ul cu Al Ittihad și o victorie acasă cu Abha era imperios necesară pentru a nu pierde contactul cu marea rivală.
Al Nassr a făcut o primă repriză modestă și oaspeții au condus la pauză cu 1-0, grație reușitei semnate de Abdulfattah Adam în minutul 26. Nici în partea secundă gazdele nu au strălucit, dar Cristiano Ronaldo a dat tonul revenirii în minutul 77, când a egalat cu un șut foarte puternic dintr-o lovitură liberă de la aproximativ 30 de metri.

Cristiano Ronaldo, gol superb și gest de mare caracter în Al Nassr - Abha

La câteva minute distanță, portughezul a refuzat șansa dublei, oferindu-i lui Talisca, golgheterul echipei, șansa de a executa un penalty. Brazilianul a transformat cu siguranță și Al Nassr a obținut o victorie chinuită, dar foarte importantă în lupta pentru titlu.
Prin acest succes, echipa lui Cristiano Ronaldo a rămas la un punct distanță de liderul Al Ittihad, care s-a impus ieri fără probleme pe terenul lui Al Fateh, scor 5-1.
În urma prestației bune de azi, Ronaldo se poate concentra pe echipa națională. Starul de 38 de ani a fost selecționat de Roberto Martinez pentru partidele cu Liechtenstein și Luxembourg, primele din preliminariile Campionatului Europan din 2024.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo