Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cristiano Ronaldo, o nouă prestație stelară pentru Al Nassr! Hattrick marcat de lusitan, în prima repriză cu Damac

Eurosport
DeEurosport

Publicat 25/02/2023 la 19:27 GMT+2

Cristiano Ronaldo a marcat cel de-al 62-lea hattrick al carierei, în partida câștigată de Al Nassr, în fața celor de la Damac. Portughezul a marcat toate golurile echipei sale în prima repriză și a urcat deja pe poziția a 4-a în clasamentul golgheterilor.

Nassr's Portuguese forward Cristiano Ronaldo celebrates scoring his team's fourth goal the Saudi Pro League football match between Al-Wehda and Al-Nassr at the King Abdulaziz Stadium in Mecca on February 9, 2023

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Dani Morar
Cristiano Ronaldo a marcat din nou toate golurile lui Al Nassr, în victoria cu 3-0 de pe terenul lui Damac. Portughezul a jucat perfect și a atins noi borne impresionante, ajungând la 62 de hattrick-uri în carieră și urcând pe locul 4 în clasamentul golgheterilor din campionatul Arabiei Saudite.
Cristiano a deschis scorul în minutul 18, dintr-un penalty executat perfect. Portarul a sărit în stânga, dar mingea s-a dus în cealaltă parte, iar scorul a devenit 1-1.
Lusitanul a dublat avantajul echipei sale 5 minute mai târziu, după o incursiune superbă. Al Ghannam a fost omul cu assist-ul, iar CR7 a avansat cu mingea la picior până în apropierea careului, de unde a finalizat cu un șut fulgerător cu piciorul stâng.
Ronaldo a făcut hattrick-ul chiar înaintea pauzei, după o acțiune superbă a echipei sale. Ghareeb a pasat prin spatele apărării adverse, iar Ayman Yahya a întors excelent balonul pentru urcarea portughezului, care a finalizat fără emoții.
Pentru Cristiano este cel de-al 62-lea hattrick al carierei și al doilea în ultimele 3 meciuri. El mai reușise un poker cu Al Wehda, atunci când a marcat toate golurile echipei sale, în victoria cu 4-0 din deplasare.
Citește și:

Cristiano Ronaldo are cifre fabuloase la Al Nassr

Repriza secundă a început în forță, iar primele 15 minute au fost dominate copios de Al Nassr. Ronaldo și Al Najei au semnat ocazii uriașe pentru oaspeți, care au căutat golul 4. Starul a mai marcat o dată în minutul 67, dar golul 4 a fost anulat pe motiv de offside.
Cristiano Ronaldo a urcat deja pe locul 4 în clasamentul golgheterilor din Saudi Premier League, chiar dacă a jucat doar 5 meciuri din cele 18 etape disputate până acum. El are 8 goluri marcate și 2 assist-uri și se află la doar 5 reușite de colegul său, Talisca, cel care este lider din acest punct de vedere.
7 goluri și 2 assist-uri a dat acesta în ultimele 3 partide ale lui Al Nassr. De asemenea, el a fost direct implicat în ultimele 9 goluri ale liderului, având niște cifre extraordinare de la transferul său în Arabia Saudită.
S-a încheiat 3-0 pentru Al Nassr, care urcă pe primul loc în campionatul Arabiei Saudite. 43 de puncte în 18 etape a acumulat echipa lui Cristiano Ronaldo, cu 2 mai multe decât Al Ittihad și cu 3 peste Al Shabab.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo