Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Nicolae Stanciu și Andrei Burcă, în echipa etapei din Arabia Saudită, alături de Cristiano Ronaldo

Maria Olteanu

Publicat 03/10/2023 la 21:56 GMT+3

Nicolae Stanciu și Andrei Burcă au Arabia Saudită la picioare. Cei doi români au avut din nou prestații foarte bune la echipele lor, așa că au fost incluși în formația ideală a rundei cu numărul 8 din campionatul saudit. Locul dobândit este cu atât mai important pentru aceștia, care sunt în primul 11 alături de Cristiano Ronaldo.

Nicolae Stanciu și Neymar în Damac - Al Hilal.

Credit imagine: Eurosport

Românii care activează în Arabia Saudită au performanțe remarcabile. Finalul săptămânii trecute a fost prolific pentru aceștia, iar după faptă a venit și răsplata.
Andrei Burcă și Nicolae Stanciu au fost decisivi pentru formațiile lor, iar acum se regăsesc în echipa ideală a etapei a opta din Saudi Pro League. Reușita este cu atât mai importantă, cu cât cei doi români se regăsesc în acest prim 11 alături de Crsitiano Ronaldo, fotbalistul celor de la Al Nassr.
Sâmbăta trecută, Andrei Burcă a adus victoria celor de la Al Akhdoud în deplasarea cu Al Raed, iar Nicolae Stanciu a dat două pase decisive în victoria celor de la Damac, formație antrenată de Cosmin Contra, pe terenul celor de la Al Kgaleej.
Reușitele lor nu au fost trecute cu vederea, iar cei doi internaționali români se regăsesc în cea mai bună partitură din Arabia Saudită, la finalul rundei cu numărul 8.
În primul 11 al etapei a 8-a mai sunt, pe lâgă cei doi români și starul portughez, și Kalidou Koulibaly, respectiv Sergej Milinkovic-Savic, de la Al Hillal, formația lui Neymar.
Citește și:

STANCIU ȘI BURCĂ, DECISIVI PENTRU ECHIPELE LOR ÎN ULTIMA ETAPĂ DIN ARABIA SAUDITĂ

Nicolae Stanciu s-a adaptat excelent în Arabia Saudită și este deja cel mai important jucător al celor de la FC Damac, formație antrenată de Cosmin Contra. După ce săptămâna trecută a marcat un gol superb în remiza cu al Hilal, mijlocașul român a dat două pase decisive în succesul cu 2-0 din deplasarea cu Al Khaleej, de sâmbătă seara.
Chefai (min.43) și N'Koudou (min.56) au marcat din pasele lui Stanciu, iar Damac a urcat până pe locul 12 în clasament. În etapa viitoare, echipa lui Contra va juca acasă cu Al Hazem, ultima clasată.
Weekendul a fost excelent și pentru Andrei Burcă. Fundașul central a marcat golul victoriei celor de la Akhdoud în deplasarea cu Al Raed, scor 2-1.
Internaționalul român a transformat un penalty în minutul 83 și echipa sa a ieșit din zona fierbinte a clasamentului, urcând până pe locul 13 în clasament. La Al Akhdoud a fost titular și Florin Tănase, dar acesta a fost schimbat la pauză. În runda următoare, echipa celor doi internaționali români va primi vizita liderului Al Hilal.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo