Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

OFICIAL | Mirel Rădoi a semnat cu noua sa echipă, la mai puțin de 7 zile de când a fost demis de Al Ta'ee

Maria Olteanu

Actualizat 24/05/2023 la 18:13 GMT+3

Mirel Rădoi a fost demis de la echipa Al Ta'ee, din Arabia Saudită, în urmă cu mai puțin o săptămână, după înfrângerea cu Al Nassr, echipa lui Cristiano Ronaldo. Acum, fostul selecționer al României este pregătit de o nouă aventură, acolo unde va deveni în scurt timp tehnician.

Mirel Radoi

Credit imagine: SID

UPDATE | Mutarea lui Mirel Rădoi în Emiratele Arabe Unite, la Al-Bataeh, a fost oficializată în urmă cu scurt timp. Tehnicianul român își găsește astfel angajament la mai puțin de o săptămână după ce a fost demis de Al Ta'ee.
Știrea inițială
Fostul selecționer al României, Mirel Rădoi, și-a încheiat repede aventura în prima ligă saudită, după doar patru luni din momentul în care a fost numit în funcție, la jumătatea lunii ianuarie. Rădoi a petrecut doar 13 partide pe banca celor de la Al Ta'ee, însă ultimul meci s-a dovedit a fi decisiv pentru el, înfrângerea contra trupei lui Cristiano Ronaldo, Al Nassr.
La mai puțin de o săptămână din momentul în care a rămas fără angajament, Mirel Rădoi ar fi ajuns la o nouă înțelegere cu un alt club, acolo unde va fi numit antrenor principal.
Din informațiile Digsport, Rădoi ar fi semnat deja un contract cu Al-Bataeh, formație din Emiratele Arabe Unite, acolo va prelua echipa în perioada următoare.
CITEȘTE ȘI:

Mirel Rădoi, pregătit de o nouă aventură, după demiterea de acum o săptămână

După ce a fost demis de saudiții de la Al Ta'ee, Mirel Rădoi se pare că ar fi ajuns la un numitor comun cu gruparea Al-Bataeh, formație din Emiratele Arabe Unite. Oficialii trupei de acolo își doreau să obțină semnătura lui Rădoi încă de acum ceva vreme, așa că plecarea sa din Arabia Saudită a făcut ca negocierile dintre cele două părți să aibă loc.
Potrivit sursei citate anterior, totul a decurs perfect, iar Rădoi a semnat în cursul zilei de miercuri cu noua sa echipă. Este doar o chestiune de timp până când mutarea va fi oficializată și anunțată prin intermediul unui comunicat, asta dacă nu va interveni ceva neprevăzut, iar Rădoi nu va mai fi numit în funcție.
Al-Bataeh este o echipă nou-promovată în divizie și care a reușit pe ultima sută de metri să se salveze de la retrogradare.
Cifrele lui Mirel Rădoi la fosta lui echipă, Al Ta'ee:
  • 13 meciuri
  • 4 victorii
  • 4 egaluri
  • 5 înfrângeri
Antrenorul de 42 de ani a lăsat-o pe formația arabă pe locul al șaptelea în clasament, cu 34 de puncte.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo