Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Se pregătește revenirea lui Neymar la Santos! Brazilienii au luat deja legătura cu acesta

Eurosport
DeEurosport

Publicat 11/02/2024 la 16:50 GMT+2

Santos, clubul la care Neymar și-a început cariera de fotbalist, are intenția de a-l readuce pe golgheterul naționalei Braziliei, după ce își va încheia contractul la Al-Hilal. Președintele clubului recent retrogradat a confirmat discuțiile cu jucătorul.

Neymar

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Daniel Kerekes
Neymar s-a aflat printre marile nume ale fotbalului european care au luat drumul Arabiei Saudite în fereastra de transferuri din vara trecută. Al-Hilal a plătit 90 de milioane de euro celor de la PSG, care nu îl mai doreau pe brazilian la echipă.
Astfel golgheterul all-time al naționalei "carioca" a ajuns într-un campionat aflat în continuă creștere, odată cu transferurile spectaculoase din vara trecută. Jucători precum Karim Benzema, Roberto Firmino sau N’Golo Kante s-au transferat și ei în Arabia Saudită.
Din nefericire pentru Neymar, acesta a bifat doar 5 prezențe pentru noul său club înainte de accidentarea gravă suferită la ligamentul încrucișat, din cauza căreia fostul jucător al Barcelonei ar putea tot restul sezonului.
Citește și:

Neymar, aștaptat la Santos în 2025

Neymar ar mai avea un singur an de contract cu saudiții din iulie, iar fostul său club, Santos, a demarat deja acțiunile pentru repatrierea unuia dintre cei mai mari fotbaliști ai clubului.
Președintele clubului recent retrogradat în liga secundă a Braziliei a recunoscut că a discutat cu Neymar, iar semnele sunt pozitive: "Conversația a fost foarte rapidă, dar întotdeauna acest tip de discuții duc la un deznodământ bun. Ca să se întoarcă și să joace aici, trebuie să se refacă, după această accidentare. O să-și continue experiența în Arabia Saudită, după care va reveni la noi", a spus Marcelo Teixeira, citat de Daily Mail.
Neymar nu mai face parte în acest moment din lotul lui Al-Hilal înscris pentru meciurile din campionat. Saudiții au fost nevoiți să îl scoată pe acesta pentru a-i face loc altui brazilian, Renan Lodi, transferat în această iarnă.
Atacantul brazilian are opțiunea de prelungire a contractului pentru încă un an, până în 2026, dar dacă aceste discuții chiar au fost pozitive, Neymar s-ar putea întoarce la clubul său de suflet după 12 ani.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo