Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Al-Ittihad – Al Nassr 2-5 | Ronaldo și Mane au făcut show cu trupa lui Benzema! CR7 a devenit golgheterul anului 2023

Irina Aldea

Actualizat 26/12/2023 la 22:27 GMT+2

Cristiano Ronaldo a devenit cel mai bun marcator din 2023, după ce Al Nassr a învins Al-Ittihad în campionatul Arabiei Saudite, în etapa cu numărul 17. CR7 a marcat o dublă din penalty, fiind urmat de Mane cu aceeași reușită.

Mane & Cristiano Ronaldo

Credit imagine: Getty Images

Al Nassr, ocupanta locului 2 din primă ligă din Arabia Saudită, s-a impus în etapa cu numărul 17 în fața celor de la Al-Ittihad, echipă la care evoluează, printre alții, Benzema, Kante și Fabinho. Trupa lui Luis Castro s-a impus cu scorul de 5-2, Ronaldo și Mane semnând câte o dublă, alături de Talisca.
Scorul a fost deschis pe King Abdullah Sports City de gazde, care au punctat prin Hamdallah încă din minutul 14, acesta fiind servit în fața porții adverse de Karim Benzema. Cristiano Ronaldo a adus imediat egalarea pentru oaspeți, din penalty, în minutul 19. Talisca a marcat și el pentru Al Nassr în minutul 38, stabilind scorul de la pauză.
CITEȘTE ȘI:

Al-Ittihad – Al Nassr 2-5 | Ronaldo a devenit golgheterul anului 2023 în fotbalul mondial

Același Hamdallah a marcat încă o dată în minutul 52, făcând scorul 2-2. Gazdele nu au avut prea mult timp la dispoziție să se bucure de avantaj, asta pentru că Ronaldo a punctat din nou, în minutul 68 din lovitură de la 11 metri. Pe finalul meciului, Mane a asigurat victoria pentru echipa lui Castro, marcând o dublă, în minutele 76 și 82.
Grație evoluției din acest meci și mai ales celor două goluri marcate din penalty, Cristiano Ronaldo a devenit cel mai bun marcator din 2023 în fotbalul mondial. Superstarul portughez a înscris în 2023 de 53 de ori, cu un gol mai mult decât Mbappe și Kane. Pe lângă cele 53 de goluri marcate anul acesta, Ronaldo a oferit și 15 pase de gol.
Al Nassr rămâne pe locul secund în prima ligă din Arabia Saudită, cu 43 de puncte după 18 meciuri jucate, la 7 puncte în spatele liderului Al-Hilal. Podiumul este completat de Al Ahli. Al-Ittihad ocupă de abia locul 6, cu doar 28 de puncte după 18 meciuri jucate. Pentru Al Nassr urmează meciul cu Al-Taawon, pe 30 decembrie, în deplasare.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo